• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Majteczki szwagierki

Mężczyzna

paaweeł

Cichy Podglądacz
Kręcą was majteczki szwagierki ,teściowej ?aby nie swojej ;)
Pytanie pozytywne✌👽tesciowej nie🛑 ale z kolei szwagierki (mniam)owszem. najbardziej jej stópki, w bialych skarpetkach cycuszki dosc duże. kilka razy fantazjowalem,różnie. Jednym razem ze robie jej minetke ona do buzki,nastepnie od tylu dość ze tak powiem energicznie ❤stęka, odwraca sie i jedzie stópkami do końca, jeszcze po wytrysku nie puszcza przez pare chwil,looov
Pozdrawiam

Mężczyzna

Aqad

Cichy Podglądacz
Ja swojej szwagierce podkradalłem regularnie do zrobienia na jedną noc i oddawałem do kosza na pranie. Kiedyś weszlem wieczorem zaraz po jej kompanii do łazienki niby się załatwić i zwinelem jej świeżo ściągnięte stringi które jeszcze przedokentdm miała na sobie. A wiedziałem że to te bo jak się schyla to jej wystawały granatowe koronki. Za chwilę już je miałem jeszcze ciepłe w domu i jazda. Oj Działo się działo z nimi. Kończyło się zawsze spustem w miejscu gdzie przylegają do cipki. Niestety się wyprowadziła i nie ma już jak. Chętnie pokaże szwagierkę na fotce. Oczywiście w ubraniu no ale może se ktoś wyobrazi jej mokre majteczki.

Mężczyzna

Porco

Podrywacz
Ja swojej szwagierce podkradalłem regularnie do zrobienia na jedną noc i oddawałem do kosza na pranie. Kiedyś weszlem wieczorem zaraz po jej kompanii do łazienki niby się załatwić i zwinelem jej świeżo ściągnięte stringi które jeszcze przedokentdm miała na sobie. A wiedziałem że to te bo jak się schyla to jej wystawały granatowe koronki. Za chwilę już je miałem jeszcze ciepłe w domu i jazda. Oj Działo się działo z nimi. Kończyło się zawsze spustem w miejscu gdzie przylegają do cipki. Niestety się wyprowadziła i nie ma już jak. Chętnie pokaże szwagierkę na fotce. Oczywiście w ubraniu no ale może se ktoś wyobrazi jej mokre majteczki.
Podeślij mporcus@o2.pl