Zawsze kradnęKręcą was majteczki szwagierki ,teściowej ?aby nie swojej![]()
Szwagierki wchodzą mi boskoKręcą was majteczki szwagierki ,teściowej ?aby nie swojej![]()
Może opowiesz coś więcejCześć okazuje się że moje są dla kogoś obiektem zainteresowania przekonałam się o tym
Witam. Ja chętnie przeleciałbym szwagierke liczę że kiedyś do tego dojdzieKręcą was majteczki szwagierki ,teściowej ?aby nie swojej![]()
Uwielbiam majteczki teściowejKręcą was majteczki szwagierki ,teściowej ?aby nie swojej![]()
Rozumiem w pełni , sam często zdarza się że podbieram z kosza na pranieCześć okazuje się że moje są dla kogoś obiektem zainteresowania przekonałam się o tym
PozazdrościćWczoraj miałem okazję zaglądnąć do szuflady szwagierki, zwalilem konia trzymając w ręku jej turkusowe stringi![]()
Mogę wysłać zdjęcie bielizny żonyChętnie zobaczę ślicznie majteczkipokażcie swoje zdobycze 🫣
Jak udało ci się to odkryćCześć okazuje się że moje są dla kogoś obiektem zainteresowania przekonałam się o tym
Pytanie pozytywne✌Kręcą was majteczki szwagierki ,teściowej ?aby nie swojej![]()
Podeślij mporcus@o2.plJa swojej szwagierce podkradalłem regularnie do zrobienia na jedną noc i oddawałem do kosza na pranie. Kiedyś weszlem wieczorem zaraz po jej kompanii do łazienki niby się załatwić i zwinelem jej świeżo ściągnięte stringi które jeszcze przedokentdm miała na sobie. A wiedziałem że to te bo jak się schyla to jej wystawały granatowe koronki. Za chwilę już je miałem jeszcze ciepłe w domu i jazda. Oj Działo się działo z nimi. Kończyło się zawsze spustem w miejscu gdzie przylegają do cipki. Niestety się wyprowadziła i nie ma już jak. Chętnie pokaże szwagierkę na fotce. Oczywiście w ubraniu no ale może se ktoś wyobrazi jej mokre majteczki.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Majteczki | Ogłoszenia | 0 | |
D | Majteczki | Seks fotki i filmy | 4 | |
A | Majteczki żony/ dziewczyny wymiana poprzez wysyłkę | Fetysze i perwersje | 0 | |
C | Majteczki żony. | Fetysze i perwersje | 14 | |
D | Sprzedam używane majteczki i nie tylko | Ogłoszenia | 2 |