Będzie okazja w poniedziałek. Mam wizytę u niej w biurze. Poprosze ją żeby zamiast o biurko oparła się na Twoich ramionach.
Powinna sie zgodzić, nie dziękuj
Coś mi się wydaje, że Ty wykorzystujesz nogi Magdy do wspinania sie w hierarhii SF i dodatkowo ślizgasz się do awansu na jej dupie
A jak mi odpiszesz, że ja natomiast jestem królem spamu to moja Paula Ci odgryzie
Zdarza się,że Magda na zebraniu wysunie stópkę ze swojej balerinki...i kładzie na moim kroczu...wiesz jak trudno zachować wówczas pokerową twarz? Nie wiem jak Magdzie się to udaje
Natomiast jeśli chodzi o dupę Magdy to temat w który chciałbym się zagłębić
Wówczas,na takim zebraniu,jedyne co mogę zrobić to tylko rozszerzyć nogi ułatwiając dostęp Szefowej do mojego przyrodzenia...chcę,żeby była ze Mnie zadowolona
Wówczas,na takim zebraniu,jedyne co mogę zrobić to tylko rozszerzyć nogi ułatwiając dostęp Szefowej do mojego przyrodzenia...chcę,żeby była ze Mnie zadowolona
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.