Tak,ale tylko w przypadku tych,których efektywność jest niezadowalająca naszą piękną Szefową. Tym,którzy mają duży wkład w rozwój firmy wypłaca premię...w naturze
Hmm...w związku tym mam parę pytań:
1. Paula to nie Szefowa,więc?
2. Będę mógł się tam udzielać?
3. Magda cały czas będzie moim nr.1,ok?
Poddaję pod dyskusję
tupcio Obawiam sie tylko, że aplikacje zawalą skrzynkę Pauliny. Ona też jest na SF, ale nawet gdy przerwałem stosunek nie ujawniła nicka. Powiedziała, że mnie kocha ale nawet przy lampie nie powie Jedyna nadzieja w tym, że nienawiodzi facetów za wyatkiem mnie i moja pozycja nie będzie zagrozona.
Hmm...w związku tym mam parę pytań:
1. Paula to nie Szefowa,więc?
2. Będę mógł się tam udzielać?
3. Magda cały czas będzie moim nr.1,ok?
Poddaję pod dyskusję
W Twoim wątku Paula to nie szefowa. Będziesz mógł sie udzielać, ale bez tykania Pauli, bo ja Ci obetne łeb a Paula jaja. Jak myslisz, czy jakas kobieta zniesie spokojnie wychwalanie cucków, dupy, czy nog innej kobiety? . Zastanów się dobrze zanim złożysz aplikację.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.