Miałeś zajrzeć do najniższej szuflady. Tam w sloikach z formaliną są, że tak powiem istotne pozostałości po kilku aktaualnie łaziebnych, którzy rażąco naruszyli regulamin i zostali powiedzmy "wyzerowani" Magda czasem zamyka sie w gabinecie z kilkoma koleżankami i z satysfakcją oglądaja trofea przy winie i lekko wirujących "Pingwinkach" i powarkujących, różowych "Lovense Lush"Jak ostatnio nakładałem krem na jej nagie pośladki to szuflada była otwarta...była tam teczka...a w Niej zdjęcia wszystkich samców...od pasa w dół...i opisana ich "współpraca" z Szefową...
Ponoć...nie dawał rady...niejeden by nie dawał...dlatego Magda założyła harem...
Masz na myśli te spotkania z Anką i Anetą? Wiem bo czasem w nich uczestniczę...w stroju mocno nie wyjściowymMiałeś zajrzeć do najniższej szuflady. Tam w sloikach z formaliną są, że tak powiem istotne pozostałości po kilku aktaualnie łaziebnych, którzy rażąco naruszyli regulamin i zostali powiedzmy "wyzerowani" Magda czasem zamyka sie w gabinecie z kilkoma koleżankami i z satysfakcją oglądaja trofea przy winie i lekko wirujących "Pingwinkach" i powarkujących, różowych "Lovense Lush"
No, żebyś tylko wyszedł w całości. Anka i Aneta to prowokatorki. Chodzą w Twoich ulubionych mini bez majteczek wśród pracowników. Niech no który za długo popatrzy........Słychac wrzask : ratunku! zboczeniec! I kolekcja słoikowa Magdy sie powiększaMasz na myśli te spotkania z Anką i Anetą? Wiem bo czasem w nich uczestniczę...w stroju mocno nie wyjściowym
Jeśli chcesz wiedzieć co się dzieje za zamkniętymi drzwiami to mogę uchylić rąbka tajemnicy. Zgodę musiałem "wylizać"... Zdarza się lizanie tyłeczków Anki i Anety...ale nie można ich chwalić...Pochwały tylko dla tyłeczka MadziNo, żebyś tylko wyszedł w całości. Anka i Aneta to prowokatorki. Chodzą w Twoich ulubionych mini bez majteczek wśród pracowników. Niech no który za długo popatrzy........Słychac wrzask : ratunku! zboczeniec! I kolekcja słoikowa Magdy sie powiększa
O cholera, to rzeczywiście duże ryzyko i poświęcenie. Lizac i nie chwalić - to wbrew naturze i zdrowemu rozsądkowi......Magda jest potworemJeśli chcesz wiedzieć co się dzieje za zamkniętymi drzwiami to mogę uchylić rąbka tajemnicy. Zgodę musiałem "wylizać"... Zdarza się lizanie tyłeczków Anki i Anety...ale nie można ich chwalić...Pochwały tylko dla tyłeczka Madzi
Powiem więcej...Magda stoi z packą i sprawdza czy dobrze liżesz koleżanki i czy czasem nie chwaliszO cholera, to rzeczywiście duże ryzyko i poświęcenie. Lizac i nie chwalić - to wbrew naturze i zdrowemu rozsądkowi......Magda jest potworem
Zazdrosna bestia....Powiem więcej...Magda stoi z packą i sprawdza czy dobrze liżesz koleżanki i czy czasem nie chwalisz
Nieprzypadkowo nad wejściem do Jej gabinetu wisi szyld:"Dupcia Magdy jest naj..."...Zazdrosna bestia....
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Magda moja szefowa | Ogłoszenia | 1 | |
Magda i szybkie pieniądze | Opowiadania erotyczne | 1 | ||
Część szesnasta: Magda. | Opowiadania erotyczne | 5 | ||
F | Oczami Flamastra - Magda i Projekt | Opowiadania erotyczne | 0 | |
K | Wyślę moja dziewczynę do zeszmacenia | Ogłoszenia | 1 |