• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Magda - moja szefowa

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Wstałem z kolan...mój penis maksymalnie wyprężony...ocierał się o wejście do cipki Magdy...😁

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Nie ma co się znęcać nad Szefową...energicznym ruchem wbiłem się do końca...krzyk Magdy pewnie było słychać w całym budynku...;)

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Nie wiem co w tym czasie robili inni pracownicy...ale Ja posuwałem Magdę...w jej gabinecie...:)

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Bolcowałem Ją ile wlezie...ale przy takiej kobiecie...takiej cipuni...długo się nie wytrzyma...😁

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Musiałem ewakuować penisa...dzisiaj nie jest dzień na spuszczanie się do środka....i... pobrudziłem Szefowej pośladki...😆

C

col.Greg

Guest
Jak ostatnio nakładałem krem na jej nagie pośladki to szuflada była otwarta...była tam teczka...a w Niej zdjęcia wszystkich samców...od pasa w dół...i opisana ich "współpraca" z Szefową...

Ponoć...nie dawał rady...niejeden by nie dawał...dlatego Magda założyła harem...😄
Miałeś zajrzeć do najniższej szuflady. Tam w sloikach z formaliną są, że tak powiem istotne pozostałości po kilku aktaualnie łaziebnych, którzy rażąco naruszyli regulamin i zostali powiedzmy "wyzerowani"🤭 Magda czasem zamyka sie w gabinecie z kilkoma koleżankami i z satysfakcją oglądaja trofea przy winie i lekko wirujących "Pingwinkach" i powarkujących, różowych "Lovense Lush"😉

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Miałeś zajrzeć do najniższej szuflady. Tam w sloikach z formaliną są, że tak powiem istotne pozostałości po kilku aktaualnie łaziebnych, którzy rażąco naruszyli regulamin i zostali powiedzmy "wyzerowani"🤭 Magda czasem zamyka sie w gabinecie z kilkoma koleżankami i z satysfakcją oglądaja trofea przy winie i lekko wirujących "Pingwinkach" i powarkujących, różowych "Lovense Lush"😉
Masz na myśli te spotkania z Anką i Anetą? Wiem bo czasem w nich uczestniczę...w stroju mocno nie wyjściowym :(

C

col.Greg

Guest
Masz na myśli te spotkania z Anką i Anetą? Wiem bo czasem w nich uczestniczę...w stroju mocno nie wyjściowym :(
No, żebyś tylko wyszedł w całości. Anka i Aneta to prowokatorki. Chodzą w Twoich ulubionych mini bez majteczek wśród pracowników. Niech no który za długo popatrzy........Słychac wrzask : ratunku! zboczeniec! I kolekcja słoikowa Magdy sie powiększa:LOL:

C

col.Greg

Guest
tupcio Ostatnio nawet myślałem o pracy w "Fematexie". Rozmawiałem z Pauliną. Powiedziała mi, żebym sie trzymał zdaleka od kobiet, że znajdzie mi pracę gdzie indziej. Na razie mieszkam u niej bo zgłosiła zapotrzebowanie na rezydenta osobistego i nie muszę być w nadzorowanym hotelu.
Powiedziała, że teraz jestem jej i obroni mnie przed tymi sukami jak określiła koleżanki. W najbliższy czasie Pauyla planuje oderwać sie od "Fematexu" i założyć własną działalność.

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
No, żebyś tylko wyszedł w całości. Anka i Aneta to prowokatorki. Chodzą w Twoich ulubionych mini bez majteczek wśród pracowników. Niech no który za długo popatrzy........Słychac wrzask : ratunku! zboczeniec! I kolekcja słoikowa Magdy sie powiększa:LOL:
Jeśli chcesz wiedzieć co się dzieje za zamkniętymi drzwiami to mogę uchylić rąbka tajemnicy. Zgodę musiałem "wylizać"... Zdarza się lizanie tyłeczków Anki i Anety...ale nie można ich chwalić...Pochwały tylko dla tyłeczka Madzi ;)

C

col.Greg

Guest
Jeśli chcesz wiedzieć co się dzieje za zamkniętymi drzwiami to mogę uchylić rąbka tajemnicy. Zgodę musiałem "wylizać"... Zdarza się lizanie tyłeczków Anki i Anety...ale nie można ich chwalić...Pochwały tylko dla tyłeczka Madzi ;)
O cholera, to rzeczywiście duże ryzyko i poświęcenie. Lizac i nie chwalić - to wbrew naturze i zdrowemu rozsądkowi......Magda jest potworem:oops:

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Lubię ten moment gdy Magda wydaje Mi polecenia służbowe...jednocześnie...rozpinając rozporek moich spodni...😁

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Nieoczekiwana zamiana ról też jest ok...jak dla odmiany...to moja Pani...jest na kolanach...:)