• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Magda - moja szefowa

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Jeszcze parę dni temu oplatała swoimi nóżkami mój tułów siedząc nagimi pośladkami na swoim biurku...;)

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Magda powiedziała,że rucham Ją lepiej niż były mąż...
Swoją drogą ciekawe co się z Nim stało...😄

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Hm....spróbuj zajrzeć do dolnej szuflady
Jak ostatnio nakładałem krem na jej nagie pośladki to szuflada była otwarta...była tam teczka...a w Niej zdjęcia wszystkich samców...od pasa w dół...i opisana ich "współpraca" z Szefową...
Jest łazienkowym w zaprzyjaźnionej firmie
Ponoć...nie dawał rady...niejeden by nie dawał...dlatego Magda założyła harem...😄

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
A wszystko zaczęło się od masażu karku,który Magda kazała Sobie zrobić...ledwo się obejrzałem a Jej czarny sweterek leżał na fotelu...została w samym srebrnym staniku...:)

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Jak kazała go rozpiąć...a wiadomo,że Szefowej się nie odmawia...dopiero się prawdziwy masaż zaczął...jej cyce tak wymasowałem,że szok...😀

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Spódniczka też poszła w dół...Magda stała teraz tyłem do Mnie...ocierałem się penisem o Jej cudowne pośladki i te seksowne,skąpe majteczki...;)

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Zdjąłem stringi z pupy swojej Szefowej...były całkowicie mokre...Magda rozszerzyła nogi...zacząłem od pocałunków idealnych pośladków...;)

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Jak zanurzyłem język w Jej cipce...i zacząłem intensywnie pracować...Magda zajęczała przeciągle...:)

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Jej ciało aż wygięło się w łuk...jak spijałem z jej opalonego ciałka jej soczki...które miała Mi do zaoferowania...😁