• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lubię na nią patrzeć kiedy śpi...

Mężczyzna

japo40

Seks Praktykant
Nie wiem skąd mi się to wzięło ale lubię popatrzeć na śpiącą partnerkę. Kilka ich w życiu miałem i szczególnie na początku relacji budziłem się wcześniej żeby popatrzeć jak sobie słodko śpi.

Nie ma dla mnie w tym nic takiego czysto seksualnego. Nie musi być naga, nie muszę jej dotykać itp

Ujmuje mnie poetyckie piękno tej chwili, spokój na jej twarzy, delikatny oddech i bezbronność...

Czy ktoś z Was też dostrzega to co ja ?

Kobieta

yakamoz

Podrywacz
Mam tak samo. Budząc się obok mojego parnera albo widząc go śpiącego w ciągu dnia przepełnia mnie szczęście, że idziemy razem przez życie. Kiedy ma koszmary wtulam jego głowę między swoje piersi a po chwili on zaczyna spokojnie oddychać.

Mężczyzna

japo40

Seks Praktykant
Mam tak samo. Budząc się obok mojego parnera albo widząc go śpiącego w ciągu dnia przepełnia mnie szczęście, że idziemy razem przez życie. Kiedy ma koszmary wtulam jego głowę między swoje piersi a po chwili on zaczyna spokojnie oddychać.
Kobieto nawet nie wyobrażasz sobie jak mi w tym momencie zaimponowałaś. To co łączy cię z Twoim partnerem jest szczere i autentyczne.

Życzę Wam wszystkiego co najlepsze.

Mężczyzna

Bartolini

Podrywacz
patrzę śpi... ma wypiętą dupcię, ciężko aby nie stanął na taki widok, szepcze do ucha, kochanie ściągnij majtki, wtedy wybudza się, zdejmuje i dalej sobie śpi a raczej leży i pojękuje jak ją rucham :)