• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lubię gdy żona pokazuje swoje atuty

Mężczyzna

bigboy666

Erotoman
Przecież dokładnie to napisałem w pierwszym poście na ten temat i odpowiedź użytkownikowi, który zadał pytanie, że dopóki, ktoś tego nie robi ostentacyjnie i specjalnie, to nie będzie problemu, a upominania niekulturalnych plażowiczów byłem świadkiem kiedy to czyjaś erekcja była impulsem zapalnym.
Co z tego, że to forum seksualne, co to zmienia? Plaża N jest plażą N i masz się zachowywać jak na nudystę (i/lub kulturalnego człowieka) przystało, a nie troglodytę.
No tak, pewnie, lepiej żyć w cukierkowym świecie, wciskać wszystkim kit, że jest super, ok, ładnie i co tylko, bo nie może się coś komuś nie podobać. Większą wartość ma dla was oszukiwanie innych, niż szczerość. Sama użytkowniczka nawet nie pisnęła słowem, że jest jej niemiło, tylko wy obrońcy ciągle wyciągacie zaczepki do mnie, bo pewnie uraziłem was obleśny gust, który myślicie że jest jedyny właściwy, bo facet to musi lubić duże cycki, nawet jak są niejędrne i obwisłe! Świat to nie różowe łąki i jednorożce.
To wy ciągle ciągniecie ten wątki w tym temacie. Wyciągacie treści z innych tutaj i to do mnie macie pretensje o offtopic? No litości.

EOT.
Lubisz szczerość? To w takim razie muszę ci powiedzieć, że jesteś walnięty, arogancki i chamski. Znam takie osoby jak ty i nikt ich nie lubi - w pracy, na plaży, wszędzie, bo zadzierają nosa i wszystkich wokół pouczają, zarazem samemu mając kompleksy. I nie, nie zacząłeś tej dyskusji normalnie, tylko od pyskowania i krzyczenia, że osoby z erekcją powinny wynosić się z plaży. Gdybyś to wszystko powiedział normalnie, bez tej spiny i wyższości, to pewnie nie byłoby tej awantury. Ale tacy jak ty "normalnie" nie potrafią, co nie? I nie trepie głupi. To, że nie podobają mi się zaczepki dotyczące obwisłych cycków kobiety nie oznacza, że mi się podobają obwisłe cycki. Nawet tego głąbie kapuściany nie zrozumiałeś. I to właśnie takie zachowania świadczą o byciu troglodyta, a nie to, że komuś stanie na plaży. Masz problemy nie tylko z byciem miłym, ale i z czytaniem? To może zostań przy obrazkach? Och... ale fajna ta szczerość.

Mężczyzna

bigboy666

Erotoman
Nie będzie dziwnie wyglądał, tylko zostaniesz upomniany lub wyproszony z plaży N, skoro nie potrafisz się zachować. To nie miejsce na takie sceny!
O, to jest właśnie to zwracanie uwagi jedynie na nachalne epatowanie erekcją, a nie na samą erekcję. Stoi ci? Won! Wyjazd! To nie miejsce na takie sceny!

Ostatnia edycja: