• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lubię gdy żona pokazuje swoje atuty

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
a jak wygląda temat ze wzwodem na saunach, jacuzzi beztekstylnych, jak czasami komuś stanie czy trzeba sie wstydzić czy to normalna sprawa ?
Dopóki nie robisz tego specjalnie to jakoś przejdzie, ale erekcja w miejscach dla nudystów nie jest mile widziana. Jak nie panujesz jeszcze nad swoim umysłem i organizmem, to poćwicz, aby uniknąć niemiłych sytuacji.

Mężczyzna

Arno45

Biegły Uwodziciel
Zazwyczaj mozna spotkać tam osoby na których widok nic nie drgnie przynajmniej ja tak miałem do tej pory 😅
W takim razie trafiasz w dziwne miejsca, sauna jest dla każdego o ile zdrowie mu pozwala, chodzą i atrakcyjne bardzo osoby jak też te trochę mniej, to nie osoby sprawiają ze ci nie drgnie tylko kontekst

Mężczyzna

milymarcin

Nowicjusz
Podczas wakacji zakumplowalismy się z parka z tego samego hotelu. Żona nie ubrała stanika. Graliśmy w bilard. Kolesiowi oczy mało co nie wyszły. Nic z nimi nie wyszło ale super się ogląda żonę, gdy ma na maksa sterczące sutki