• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lubię gdy żona pokazuje swoje atuty

Mężczyzna

radas96

Podrywacz
Tak wyszło. :) Jeśli chodzi o biuro to chyba lepszego miejsca nie może być do realizacji takich fantazji.

Teraz mam kilkoro pracowników pod sobą, więc kuszenie kolegów zastąpiłam kuszeniem podwładnych, hahaha :D
tylko oby ręce podwładnych nie powędrowały w zakazane miejsca

Mężczyzna

mrfragrance

Cichy Podglądacz
Można się powygłupiać w pracy, pofiglować z koleżanką czy kolegą i zadbać o ciekawe wspomnienia, ale jak się już jest kierowniczką czy kierownikiem to każda taka relacja jest chyba skazana na porażkę i gwarantuje problemy. ;)
A brakuje Ci takich ludzi których mogłabyś bezkarnie figlować? :) Kierowniczko? :D

Mężczyzna

Shadown85plwro

Cichy Podglądacz
Z partnerką w tym roku znowu wybieramy się na Fuerteventura korzystać z uroków plaż dla nudystów. Znowu będzie mogła opalać zupełnie nago swoje sexowne ciało 😊

Kobieta

Agness

Cichy Podglądacz
Moja żona ma fantastyczny tyłek - duża krągła dupcia, fantastyczna. Opowiadała, że na studiach bardzo często wystawiała ją na pokaz i pozwalała jakiemuś facetowi strzepać na nią kutasa. Mam nadzieję, że kiedyś będzie okazja to zobaczyć. :)
Też to robiłam. Niesamowicie mnie podniecało jak słyszałam dyszącego chłopaka który trzepał sobie na mój wypięty tyłeczek, a zwłaszcza jak miałam rajstopy albo zakładałam jakieś koronkowe majteczki do tego, bo potem było widać jak dużo spermy panowie mieli :p

Kobieta

Milf_1982

Seks Praktykant
Kuszący ubiór i gorące oddechy. Bardziej nie do pracy, ale np. na wyjście do klubu albo do znajomych. I wtedy okazuje się, że wiek jeszcze nie jest problemem. Mąż sobie patrzy, a ja tańczę z przedziałem wiekowym 18-60 :) I z każdą godziną i alkoholem coraz bardziej można być obmacywaną. Już nie mówiąc że w uszko padają propozycję zrobienia przyjemności na wiele sposobów :) Ale najwięcej ładunku zbiera się u osoby która siedzi i obserwuje. I jak wracamy do domu to jak tylko zacznę, że taki a taki to chciał mnie wziąć z kolegami, ale tamtemu innemu to najchętniej sama bym w ubikacji dała, to już za chwilę mamy pierwszy finał. I tak potem parę razy :)

Choć i zdarza się jakiegoś bratanka albo wujka skusić na szybkie wyjście do ubikacji.

Mężczyzna

iLovePussy69

Biegły Uwodziciel
Też to robiłam. Niesamowicie mnie podniecało jak słyszałam dyszącego chłopaka który trzepał sobie na mój wypięty tyłeczek, a zwłaszcza jak miałam rajstopy albo zakładałam jakieś koronkowe majteczki do tego, bo potem było widać jak dużo spermy panowie mieli :p
Dziwisz się że dyszeli jak tak byłaś ubrana ;)

Mężczyzna

iLovePussy69

Biegły Uwodziciel
Kuszący ubiór i gorące oddechy. Bardziej nie do pracy, ale np. na wyjście do klubu albo do znajomych. I wtedy okazuje się, że wiek jeszcze nie jest problemem. Mąż sobie patrzy, a ja tańczę z przedziałem wiekowym 18-60 :) I z każdą godziną i alkoholem coraz bardziej można być obmacywaną. Już nie mówiąc że w uszko padają propozycję zrobienia przyjemności na wiele sposobów :) Ale najwięcej ładunku zbiera się u osoby która siedzi i obserwuje. I jak wracamy do domu to jak tylko zacznę, że taki a taki to chciał mnie wziąć z kolegami, ale tamtemu innemu to najchętniej sama bym w ubikacji dała, to już za chwilę mamy pierwszy finał. I tak potem parę razy :)

Choć i zdarza się jakiegoś bratanka albo wujka skusić na szybkie wyjście do ubikacji.
Jak kobieta chce zwrócić uwagę facetów to wie jak się ubrać żeby nie mogli oderwać wzroku ;)