Jak jestem sama w domu baaaaardzo czego wrręcz bezczelnie pokazuje się w oknach. Uwielbiam jak ktoś patrzy. Lubię nagość i wgl....Kilka razy wiedziałam, że ktoś mnie podglądał w kiblu szkolnym w ogólniaku i nic nie zrobiłam. Nawet mnie to jarało i częściej chodziłam. Czy ktoś tak ma?
w domach z betonu ne ma wolnej miłościJak jestem sama w domu baaaaardzo czego wrręcz bezczelnie pokazuje się w oknach. Uwielbiam jak ktoś patrzy. Lubię nagość i wgl....
Jakoś musimy sobie radzićw domach z betonu ne ma wolnej miłości
Ja tam lubię podgladacJakoś musimy sobie radzić
Dokladnie, ja robie to samo, odslaniam okna, zaswiecam swiatlo i chodze sobie po domu nago, czasem ze stojacym kutasem, tak zeby inni widzieli mnie uwielbiam to!!Jak jestem sama w domu baaaaardzo czego wrręcz bezczelnie pokazuje się w oknach. Uwielbiam jak ktoś patrzy. Lubię nagość i wgl....
ja uwielbiam i nagosc i patrzećJakoś musimy sobie radzić
Prawdacześć Asiusia79
Tak opowiadasz i opowiadasz, mam wrażenie ze tylko tyle potrafisz... czemu bo na całym forum nie ma twojego zdjęcia! a sama opisujesz się jako odważną kobietę, nimfomankę lubisz przewiewne stroje itp. udowodnisz mi!!!
Wymianacześć Asiusia79
Tak opowiadasz i opowiadasz, mam wrażenie ze tylko tyle potrafisz... czemu bo na całym forum nie ma twojego zdjęcia! a sama opisujesz się jako odważną kobietę, nimfomankę lubisz przewiewne stroje itp. udowodnisz mi!!!
Ja teżja uwielbiam i nagosc i patrzeć
Kilka razy wiedziałam, że ktoś mnie podglądał w kiblu szkolnym w ogólniaku i nic nie zrobiłam. Nawet mnie to jarało i częściej chodziłam. Czy ktoś tak ma?
to którą opcję preferujesz? stosunki małżeńskie czy akty nierządne? ;w domach z betonu ne ma wolnej miłości
Dokładnie tak samo....Oglądać lubię, natomiast bycie oglądanym nie przychodzi mi już tak łatwo...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
W | Lubię dojrzałe kobiety | Ogłoszenia | 5 | |
D | Lubię oglądać panie siedzące na toalecie | Fetysze i perwersje | 17 | |
P | Lubię seniorów | Seks | 3 | |
P | Lubię się dzielić | Opowiadania erotyczne | 2 | |
Lubię czytać amatorskie opowiadania.. | Opowiadania erotyczne | 5 |