• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lubicie się pokazywać nago?

Mężczyzna

robi44

Seks Praktykant
Lubię, ale to zawsze zlaezy komu i gdzie. Lubiłam przy końcu jakiejś domówki trochę się poobnażać jak byłam napalona. :D Rzadziej w świecie na plażach itd, bo zbyt wielu tam chamów i zboczeńców bez kultury.
Chyba nie właściwie plaże wybierasz😉

Mężczyzna

Jaxa

Podrywacz
O tak - rzadko bywa spobność, ale lubię, zwłaszcza z czymś w dupie i z pałą w ręku.
Naprawdę rzadko ale bywa.

trybel1

Biegły Uwodziciel
Pamiętam, że już w przedszkolu bardzo mnie podniecały kobiety. Czasem nawet podczas leżakowania sikałem w majtki , bo kochałem kiedy śliczna pani przedszkolanka , pomaga mi się wykąpać.
Uwielbiałem stać przed nią zupełnie golutki , mokry , że sterczącym kutaskiem

trybel1

Biegły Uwodziciel
Od dziecka byłem ekshibicjonistą , kochałem się masturbować na pobliskich akademikach medycznych.
Chodziło tam mnóstwo studentek , przy których się masturbowałem , siedząc przed nimi na golasa.
Najbardziej mnie podniecało , kiedy zaczynały że mną rozmawiać
Uwielbiałem kiedy patrzyły na moje podniecenie , kiedy masowałem sobie kutasa na ich oczach

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry