• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lubicie się pokazywać nago?

Mężczyzna

bp7612

Cichy Podglądacz
Lubię nago spać, chodzić w mieszkaniu i moja partnerka też lubi. Lubię robić nagie zdjęcia i zamieszczać je na różnych portalach. Napisz do mnie na: mmor5682@gmail.com
Też chodzę nago po domu i jak jest ciepło to na podwórku, często w plenerze jestem nago, po umyciu auta na myjni bezdotykowej jadę na swoją polanę w Poznaniu w okolicy wału autostradowego gdzie wycieram auto do sucha zupełnie nago :)

Kobieta

kasiamalan

Cichy Podglądacz
Chyba kazdy to lubi ale nie koniecznie pokazywać, chodzi o ta "wolność" pokazywać sie to brzmi jak by rozbierać sie wśród innych ale wbrew ich woli. Do chodzenia nago sa do tego przeznaczone miejsca i powinno sie tego moim zdaniem trzymać, sama bym nie chciala zeby kiedys jak bym szła z synem po ulicy to zeby przed nim szła inna naga kobieta. Ale wracając to chyba kazdy lubi poleżeć nago

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Chyba kazdy to lubi ale nie koniecznie pokazywać, chodzi o ta "wolność" pokazywać sie to brzmi jak by rozbierać sie wśród innych ale wbrew ich woli. Do chodzenia nago sa do tego przeznaczone miejsca i powinno sie tego moim zdaniem trzymać, sama bym nie chciala zeby kiedys jak bym szła z synem po ulicy to zeby przed nim szła inna naga kobieta. Ale wracając to chyba kazdy lubi poleżeć nago
W słońcu nago jest przyjemnie.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry