• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lubicie się pokazywać nago?

Mężczyzna

tantraManiac

Podrywacz
Moim zdaniem do nagości publicznej w takich miejscach jak sauny czy plaża dla nudystów łatwo się przemóc. W końcu w tych miejscach jest to normalne czy wręcz wymagane😊. I jakby nie było praktycznie wszyscy są tam w strojach Adama i Ewy. Ale ekshibicjonizm w innych miejscach to wg mnie już niesmaczny fetysz🙈

Mężczyzna

ex1980

Cichy Podglądacz
Moim zdaniem do nagości publicznej w takich miejscach jak sauny czy plaża dla nudystów łatwo się przemóc. W końcu w tych miejscach jest to normalne czy wręcz wymagane😊. I jakby nie było praktycznie wszyscy są tam w strojach Adama i Ewy. Ale ekshibicjonizm w innych miejscach to wg mnie już niesmaczny fetysz🙈
W moim mieście w szatni na basenach praktycznie nikt nie jest nago. Nawet pod prysznicami w kąpielówkach. Dlatego też sam nie potrafię się przemóc, aby stać tam chociaż minutę z gołym kutasem. Szatnia jest koedukacyjna z kabinami ale w regulaminie nie ma nakazu przebierania się w kabinie.

Mężczyzna

tantraManiac

Podrywacz
W moim mieście w szatni na basenach praktycznie nikt nie jest nago. Nawet pod prysznicami w kąpielówkach. Dlatego też sam nie potrafię się przemóc, aby stać tam chociaż minutę z gołym kutasem. Szatnia jest koedukacyjna z kabinami ale w regulaminie nie ma nakazu przebierania się w kabinie.
No na basenach miejskich tak jest. Ale w saunariach jest wręcz nakaz bycia beztekstylnym.

Mężczyzna

haster692

Seks Praktykant
No na basenach miejskich tak jest. Ale w saunariach jest wręcz nakaz bycia beztekstylnym.
Na basenach miejskich czy innych prywatnych też przeczytasz w regulaminie, że aby korzystać z obiektu należy prawidłowo umyć całe ciało, więc poniekąd zmusza to do nagości, bo przecież myjąc się w spodenkach/kąpielówkach wygląda to jeszcze gorzej jakbyś mył się nago.
Ja nie mam z tym problemu. Z szatni idę pod prysznic nago pod ręcznikiem, myję się nago pod prysznicem i dopiero ubieram kąpielówki. Po pływaniu rozbieram się przed prysznicem, i wracam do szafki nago pod ręcznikiem. Chyba że towarzystwo jest OK albo nie ma nikogo to pozwalam sobie na dłuższą nieskrępowaną nagość.

Mężczyzna

ex1980

Cichy Podglądacz
Na basenach miejskich czy innych prywatnych też przeczytasz w regulaminie, że aby korzystać z obiektu należy prawidłowo umyć całe ciało, więc poniekąd zmusza to do nagości, bo przecież myjąc się w spodenkach/kąpielówkach wygląda to jeszcze gorzej jakbyś mył się nago.
Ja nie mam z tym problemu. Z szatni idę pod prysznic nago pod ręcznikiem, myję się nago pod prysznicem i dopiero ubieram kąpielówki. Po pływaniu rozbieram się przed prysznicem, i wracam do szafki nago pod ręcznikiem. Chyba że towarzystwo jest OK albo nie ma nikogo to pozwalam sobie na dłuższą nieskrępowaną nagość.
I to jest odpowiednie podejście. Ja chyba za dużo myślę o tym czy ktoś może nie życzy sobie mojej nagości, chociaż tym samym przyczyniam się do niewłaściwego mycia się pod prysznicem. Brak mi odwagi by pod prysznicami być samemu z gołym fiutem.

Mężczyzna

haster692

Seks Praktykant
Razem z tobą pewnie kilka osób też myśli tak samo jak ty, że chciałoby się rozebrać, ale samemu to tak głupio. Nie ma czego.

Mężczyzna

ex1980

Cichy Podglądacz
Stad tez pojawił się taki pomysł, że jak by był ktoś ze mną, to on miałby moje kąpielówki i dał by mi je dopiero po tym jak dokładnie się umyję. Może nawet coś więcej...

Kobieta

TVMariolka

Cichy Podglądacz
Ja nie mam absolutnie żadnego oporu pokazywać sie nago w dowolnym miejscu. Bedąc na basenie czy w saunie zawsze obciągam kilka kutasow i daje dupy.