Ja też, ale to nie zmienia faktu, że mój wstręt do stóp się tylko pogłębił.Obstawiam, że to AI
Ja też, ale to nie zmienia faktu, że mój wstręt do stóp się tylko pogłębił.Obstawiam, że to AI
Stopy są ładne, tylko trzeba dbać o nie, jak o każdy inny emelemt ciałaJa też, ale to nie zmienia faktu, że mój wstręt do stóp się tylko pogłębił.
Agree to disagree, zadbane też mi się nie podobają.Stopy są ładne, tylko trzeba dbać o nie, jak o każdy inny emelemt ciała
Ale tu wystarczy opanować narzędzie wycinanie.Czy możecie się przestać znęcać na renią? Widać, że stara się jak może opanować prompty do AI..
Traumy by mi nie obudziło więc siedziałabym cicho.Wtedy byś powiedziała, że nóg w ogóle nie widać, więc pewnie fake. No nie dogodzisz![]()
Przypuszczam że palec z dłoni został przeszczepiony do nogiMasz amputowanego palca? Tak mi przykro. Nie chcę nawet patrzeć na stopę, nie przepadam za stopami, ale tam się coś porobiło nie za bardzo z palcami. Staram się nie krytykować czyjegoś wyglądu, ale ten duży palec u stopy wymaga wizyty u podologa.
Słabe prowo, koleś. Musisz się bardziej postarać.że ktoś patrzy właśni na mnie
I jak już strzeliłeś to się obudziłeś i wtedy wyszło, że to nie nasienie, tylko mocz w Twoim łóżku?Wieczorem siedziałem w jacuzzi na werandzie nago i wychodzę z jacuzzi byłem nago bez ręcznikowe z niczego a nie wiedziałem że sąsiadka pali obok papierocha nie zmieszała się od razu podeszła kucnęła i zaczęła ssać mi kutasa
Daj mu pomarzyć, a marzenie większe, bo na jawie.I jak już strzeliłeś to się obudziłeś i wtedy wyszło, że to nie nasienie, tylko mocz w Twoim łóżku?![]()
fotki są moje osobiście, a seksowna bo jestem transFajne fotki ale wygladają na jakieś wklejone i chyba się pomyliłeś pisząc sexowna , jedna literka a tak zmienia ale każdemu się może zdarzyć.
Tak lubie sie pokazywać,tak samo uwielbiam wspolna masturbacjeczy luběcie pokazac sie nago innym bardzo mnie to ciekawi czy jest tu ktos kto lubi pokazac innym sie calkowicie nago
Widocznie masz się czym chwalić. Ja ze swoim 15 we wzwodzie raczej nie 🫣W domu raczej nikt nie latał specjalnie. We wczesnych latach trochę mnie szokowano, jako małe dziecko, obnażeniami różnymi w sferze dużej grupy i nieprofesjonalnych, może zboczonych dorosłych. Jako młody dorosły już od razu ukonczywszy wiadomy wiek pokochałem striptiz i pokazywanie sie, nawet na tym zarobiłem z czasem. Aktualnie lubię pokazywać swoje nagie zdjęcia lub siebie, ale staram sie tego nie robic (zwlaszcza znajomym) zbyt na chama xD niestety po alko to z tym roznie, wtedy to nawet i gacie potrafie zdjac publicznie xD jak przy spotkaniu na piwko i 420 z kumplem osiedlowym po latach xDDD
Widocznie masz się czym chwalić. Ja ze swoim 15 we wzwodzie raczej nie 🫣. A chętnie bym połaził nago gdzieś na plaży
Gdzie ten striptiz robiłeś?W domu raczej nikt nie latał specjalnie. We wczesnych latach trochę mnie szokowano, jako małe dziecko, obnażeniami różnymi w sferze dużej grupy i nieprofesjonalnych, może zboczonych dorosłych. Jako młody dorosły już od razu ukonczywszy wiadomy wiek pokochałem striptiz i pokazywanie sie, nawet na tym zarobiłem z czasem. Aktualnie lubię pokazywać swoje nagie zdjęcia lub siebie, ale staram sie tego nie robic (zwlaszcza znajomym) zbyt na chama xD niestety po alko to z tym roznie, wtedy to nawet i gacie potrafie zdjac publicznie xD jak przy spotkaniu na piwko i 420 z kumplem osiedlowym po latach xDDD