• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Lubicie się pokazywać nago?

Kobieta

Blackswan

Seks Praktykant
Zamiast prosić o fotki, trzeba sprawić, że kobieta sama będzie chciała je wysyłać.... Taka moja drobna rada. A teraz wypierdalam😅
Właśnie to jest cała istota sprawy :p

a co do tematu to ja bardzo nie lubię się pokazywać nawet w bikini na plaży jakoś średnio się czuję

• Like
Reactions: And
Mężczyzna

goniec

Cichy Podglądacz
Nie mam problemu z nagością aczkolwiek raczej nią nie epatuję (chyba).

Jak idę na saunę, to nawet gdy podczas ceremonii ludzie siedzą pozasłaniani, ja sobie siadam nago i jeśli mi wygodnie to zakryję się dłonią, a czasami dłonie mam po bokach. Gdy trzeba poprawić za kimś drzwi, to wstaję bez niczego i idę. Jak wychodzę z sauny to w drodze na prysznic nie wycieram potu w ręcznik, tylko niosę go przed sobą.

W domu wieczorem gdy się kładę spać (zawsze nago) i potrzebuję przejść do innego pomieszczenia, to zapalam światło i się nie krępuję czy ktoś mnie widzi przez firanki. Ale nie staję specjalnie czy "przypadkiem" żeby świecić gołym tyłkiem ;)

Mężczyzna

Uki88

Cichy Podglądacz
Ogólnie to uwielbiam się pokazywać nago na kamerkach na snapie itp, ale odkąd internet stał się pełny oszustów, szantażystów i małolatów podszywających się pod dorosłych musiałem zaprzestać tego procederu :/

Mężczyzna

pawelix

Podrywacz
Nie mam problemu z pokazywaniem się nago, nawet myśl o tym mnie kręci, tylko kto by chciał to oglądać...? 🤣
Ja czasami na balkon wychodzę nago, myślę że ktoś z bloku na przeciwko nie raz widział. A tak to celowo zapalam światło w mieszkaniu i chodzę nago na 100% sąsiadka z bloku na przeciwko nie raz mnie widziała. Ile to razy celowo jeszcze się masturbuję 😁

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Podrywacz
Ostatnio widzieli mnie panowie przeprowadzający remont na dachu sąsiedniego domu. Mam w łazience okno i kiedy wyszedłem spod prysznica, widziałem że patrzą na mnie i się uśmiechają. Nie taki widok chcieliby oglądać... Wytarłem się spokojnie i ubrałem