• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lubicie się pokazywać nago?

Mężczyzna

goniec

Cichy Podglądacz
Nie mam problemu z nagością aczkolwiek raczej nią nie epatuję (chyba).

Jak idę na saunę, to nawet gdy podczas ceremonii ludzie siedzą pozasłaniani, ja sobie siadam nago i jeśli mi wygodnie to zakryję się dłonią, a czasami dłonie mam po bokach. Gdy trzeba poprawić za kimś drzwi, to wstaję bez niczego i idę. Jak wychodzę z sauny to w drodze na prysznic nie wycieram potu w ręcznik, tylko niosę go przed sobą.

W domu wieczorem gdy się kładę spać (zawsze nago) i potrzebuję przejść do innego pomieszczenia, to zapalam światło i się nie krępuję czy ktoś mnie widzi przez firanki. Ale nie staję specjalnie czy "przypadkiem" żeby świecić gołym tyłkiem ;)

Mężczyzna

Uki88

Cichy Podglądacz
Ogólnie to uwielbiam się pokazywać nago na kamerkach na snapie itp, ale odkąd internet stał się pełny oszustów, szantażystów i małolatów podszywających się pod dorosłych musiałem zaprzestać tego procederu :/

Mężczyzna

pawelix

Podrywacz
Nie mam problemu z pokazywaniem się nago, nawet myśl o tym mnie kręci, tylko kto by chciał to oglądać...? 🤣
Ja czasami na balkon wychodzę nago, myślę że ktoś z bloku na przeciwko nie raz widział. A tak to celowo zapalam światło w mieszkaniu i chodzę nago na 100% sąsiadka z bloku na przeciwko nie raz mnie widziała. Ile to razy celowo jeszcze się masturbuję 😁

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Biegły Uwodziciel
Ostatnio widzieli mnie panowie przeprowadzający remont na dachu sąsiedniego domu. Mam w łazience okno i kiedy wyszedłem spod prysznica, widziałem że patrzą na mnie i się uśmiechają. Nie taki widok chcieliby oglądać... Wytarłem się spokojnie i ubrałem