• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Lubicie patrzeć jak ona sie bawi i na odwrót?

Mężczyzna

ToJa198

Seks Praktykant
Paluszkami i jej cipka staje coraz bardziej mokra i bardziej !!!! Masz zakaz wchodzenia w nią tylko patrzysz... I na odwrót czy Wy Panie lubicie patrzeć na trzepanie ??? 😈😈😈

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Lubimy choć dlugo nie wytrzymujemy :p

Na obcego faceta, który rusza skórą zerknę, ale nic mi to nie robi. Inaczej z kimś, z kim mnie coś łączy. Wtedy jest ogień :)

Mężczyzna

eksperymentator

Nowicjusz
A ja proszę moją Ż aby to dla mnie zrobiła choć raz i nic z tego. Jako nastolatka nie miała pojęcia do czego służy łechtaczka i nigdy tego nie robiła i teraz pomimo że jest otwarta na wiele tematów to ten jeden jakoś nie do przeskoczenia.

Mężczyzna

DruhBoruch

Seks Praktykant
A ja proszę moją Ż aby to dla mnie zrobiła choć raz i nic z tego. Jako nastolatka nie miała pojęcia do czego służy łechtaczka i nigdy tego nie robiła i teraz pomimo że jest otwarta na wiele tematów to ten jeden jakoś nie do przeskoczenia.
Łączę się w bólu. Chociaż przerabialiśmy już mnóstwo pozycji i miejsc, to nigdy nie pozwoliła mi popatrzeć jak sama się bawi. Może pocieszy cię fakt, że nie jesteś sam.

And

Seks Praktykant
Ja uwielbiam patrzeć jak moja żona się masturbuje. Wkłada sobie paluszki do cipki lub dupki albo zabawia się wibratorem. Zwykle jest to początek do większej zabawy. 😉