• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lubicie młodszych ?

Mężczyzna

KlejnotNilu79

Seks Praktykant
Starsze kobietki bardziej pokazują swój temperament. Fajna odskocznia i łamanie schematów. Dużym plusem jest to, że relacja z góry jest ukierunkowana na seks, nic więcej. Przy większej różnicy wieku, łatwiej jest to zaakceptować.

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Ogólnie mężczyźni nie są kobietom do niczego potrzebni, często to zaburzeni toksycy.
Jprdl, mam nadzieję, że masz dobrą rękę do kotów z takim podejściem.

Ogólnie tak mnie naszło, że w sumie większa różnica wieku jest dobra w każdej sytuacji, przynajmniej w obecnych czasach. Przeciwne płcie w w tym samym wieku często będą na maska niekompatybilne.

A to wynika właśnie z takiego pitolenia jak nam zaserwowała @saymyname - teraz właśnie mnie olśniło jak przeczytałem jej wypowiedź i pomyślałem o moich poprzednich relacjach.

Laski (oczywiście z wyjątkami - teraz generalizuję) w większości mają chore oczekiwania wobec rówieśników. Chcą być traktowane "na równi" z jednoczesnym zachowaniem przywilejów "jak-mężczyzna-powinien-traktować-kobietę" i traktują ich jako worki treningowe do swoich zabaw emocjonalnych, robienia humorów i innych ryjących głowę facetowi rzeczy.

Przy różnicy wieku to zanika - od młodszego nie ma co oczekiwać, że zrozumie co kobieta w jej wieku robi, a starszy, bardziej od niej doświadczony, sobie często na to po prostu nie pozwoli.

I to też właśnie widzę w rozmowach z różnymi osobami - jak jest różnica wieku, to jest większa szczerość i nie ma wymyślania. Z rówieśniczkami - jest jak jest.

Konsekwencja - coraz więcej facetów wybiera bycie samemu, bo stwierdza, że rycie beretu im nie potrzebne (mimo wszystko nadal większość początkowych związków jest z rówieśniczkami).

Ciekawe, że przy tym wszystkim widać też tendencję, że to po prostu kłuje coraz więcej samotnych kobiet w okolicy 30-tki. "Uwielbiam" te ich krzyki o rzekomym "groomingu" i że związek z młodszą o 10 lat to coś niemoralnego. Prawda jest taka, że po prostu tyłki zaczynają się im piec, bo zmęczeni ich odwalaniem faceci wolą właśnie młodsze lub starsze, które im po prostu nie wchodzą na psychikę.

Mężczyzna

pascal

Nowicjusz
Warto on 18 ja 49. Cos zajebistego. Taka świeża sperma
A że co, starszy nie daje świeżej? Jest taka sama. Zawsze. Tak samo świeża. Co 26dni świeże plemniczki, bo te powyżej 26 dni są niszczone. Reszta składników produkowane na bieżąco w czasie podniecenia.

• Haha
Reactions: tpo
Kobieta

saymyname

Erotoman
Jprdl, mam nadzieję, że masz dobrą rękę do kotów z takim podejściem.

A to wynika właśnie z takiego pitolenia jak nam zaserwowała @saymyname - teraz właśnie mnie olśniło jak przeczytałem jej wypowiedź i pomyślałem o moich poprzednich relacjach.
Niepotrzebnie się podnieciłeś. I do tego przekleństwa. Emocje hard toxic. Potwierdzasz tylko w bardzo niesmaczny sposób moje święte prawdy.