• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lubicie młodszych ?

Mężczyzna

Roger430

Seks Praktykant
Ja korzystam z takiego, gdzie zarządza kobieta
Idę powoli wzdłuż szeregu, oglądam dokładnie towar i mówię: Ten!
Czyli co dziesiąty. Ciekawy sposób segregacji. Ja niestety nie jestem w tym szeregu, bo zarządzam bunkrem nr 5, gdzie w szeregu czekają na mnie spragnione niewiasty, a ja w swoim bukłaku niosę im wodę żeby mogły delikatnie zwilżyć usta

Kobieta

saymyname

Erotoman
Czyli co dziesiąty. Ciekawy sposób segregacji. Ja niestety nie jestem w tym szeregu, bo zarządzam bunkrem nr 5, gdzie w szeregu czekają na mnie spragnione niewiasty, a ja w swoim bukłaku niosę im wodę żeby mogły delikatnie zwilżyć usta
Twój post idealnie obrazuje, dlaczego za największe zło na świecie odpowiadają mężczyźni. I dlatego trzeba ich traktować bezlitośnie

Mężczyzna

Roger430

Seks Praktykant
Twój post idealnie obrazuje, dlaczego za największe zło na świecie odpowiadają mężczyźni. I dlatego trzeba ich traktować bezlitośnie
Ty ciągle mylisz fakty historyczne. Wszystko jest winą kobiet. W końcu to przez kobiety toczyło się wiele wojen. To Ewa skusiła Adama. Sama widzisz, że muszę Ci teraz wymierzyć kilka klapsów edukacyjnych

Kobieta

saymyname

Erotoman
Ty ciągle mylisz fakty historyczne. Wszystko jest winą kobiet. W końcu to przez kobiety toczyło się wiele wojen. To Ewa skusiła Adama. Sama widzisz, że muszę Ci teraz wymierzyć kilka klapsów edukacyjnych
Hitler, Lenin, Ted Bundy, Neron, Kaligula, Piłat, Atylla, Henryk VIII, Ivan Groźny, Armia Czerwona, UPA,
A kto wywołał 1, 2 woj św, trzydziestoletnią kto odpowiada za Wielkie Głody w Europie, za Rewolucję Bolszewicką, za palenie miast i wsi, za gwałty, mordy, tortury?
Zawsze to byli MĘŻCZYŹNI.

Mężczyzna

Roger430

Seks Praktykant
Hitler, Lenin, Ted Bundy, Neron, Kaligula, Piłat, Atylla, Henryk VIII, Ivan Groźny, Armia Czerwona, UPA,
A kto wywołał 1, 2 woj św, trzydziestoletnią kto odpowiada za Wielkie Głody w Europie, za Rewolucję Bolszewicką, za palenie miast i wsi, za gwałty, mordy, tortury?
Zawsze to byli MĘŻCZYŹNI.
A co to wnosi do kontaktów damsko-męskich?

Mężczyzna

Roger430

Seks Praktykant
Równe prawa polegają na tym, że albo klęczysz albo nie. W drugim przypadku tracisz taką kobietę, jak ja.
To już musisz poszukać gdzieś w niszach takiego kandydata, bo ja nie spełniam takich wygórowanych warunków. Za maluczki jestem żeby spotkać się z taką damą. A gdzie ja teraz nakolanniki sobie kupię, a kolana mam bardzo delikatne.