• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Łóżkowe standardy

Kobieta

Dark.Amy

Nowicjusz
Do relacji typowo na seks wybieram takich, którzy podobają mi się z wyglądu, mają podobne preferencje oraz estetycznego kutasa. Może to brzmi dziwnie ale raz mi się zdarzyło umówić z facetem i miał tak dziwnego penisa, że nie mogłam się przemóc żeby go wziąć do buzi. Jak mnie nim posuwał to też nie mogłam się skoncentrować.

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
W każdej relacji, poza ONS (tej raczej unikam), w pierwszej kolejności musi wpaść w oko - wizualnie 6/10 będzie ok, ważne by miała tą "iskrę życia" w spojrzeniu. Bardzo dużą uwagę zwracam na higienę, ilość makijażu i "ulepszenia" ciała. Zbyt duża ilość warstw na twarzy czy "usta glonojada", działają na mnie skrajnie odpychająco. W drugiej kolejności, jeśli po kilku kolejnych spotkaniach mam diametralnie inne odczucia (huśtawka emocji), odpuszczam. Bardzo ważne, by kobieta była inteligentna i miała wyobraźnie - w końcu seks zaczyna się długo przed rozpięciem pierwszego guzika. Dużym plusem są wspólne zainteresowania, rzecz jasna poza spędzaniem czasu w łóżku czy innymi meblami. Przyjemnie byłoby czasem wyskoczyć na górskie szlaki czy choćby ugotować coś razem. Odnośnie obniżenia standardów... Wolę poczekać niż zadowalać się kimkolwiek dostępnym od razu.

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Gdyby tak postawić koło siebie wszystkich moich ex to z wyglądu nie mieliby za dużo cech wspólnych. Różny wzrost, zarost, głos, kolor oczu, włosów, karnacja. Tatuaże, ich brak, więc...

Nigdy nie patrzyłam na wygląd, wzrost, kasę, ani inne głupoty. Dla mnie liczyło się to jak się facet zachowuje, jaki ma głos, jak pachnie, jak sie przy nim czuję. To, że ciągle sie przy nim śmieję, jak na mnie patrzy, jak na mnie działa. To właśnie wpływało na to, czy chciałam z nim przebywać, rozmawiać, czuć jego bliskość, czy się z nim pieprzyć.

Większość moich eksów nie miało albo prawa jazdy/samochodu, pracowali fizycznie, byli średniego wzrostu lub niscy, więc nie każda z kobiet ma aż tak wygórowane wymagania. Przynajmniej ja.

Mężczyzna

Jedenon

Podrywacz
Myślę ze to sprawa bardzo indywidualna... czasem nie zewnetrzne piekno wygrywa a po prostu pożądanie. Poprostu czasem kobiety i panowie mają cos w sobie.
Ale fakt... z ładną kazdy by chciał 😉

Mężczyzna

Parasit

Seks Praktykant
Pożądanie pożądaniem, ale jednak warto tak się dobierać, żeby nie było kaca moralnego

Chcesz przekraczasz swoje granice - spoko, ale i niech druga strona na tego świadomość
Chyba nikt z nas nie lubi być tylko oceniany i po przypięciu łatki x/10 kwalifikowany lub odrzucany
Pontaniczny sex to nie konkurs piękności - liczy się to coś, błysk w oku i wspólna chęć na igraszki
Jeśli to ma być coś więcej niż tylko bzykanie się no to już wzajemna fascynacja, wspólne tematy i zainteresowania.
No i warto by na siebie nie szczekać poza łóżkiem

Nie zawsze Szujski idealnego ciała bo taki udeal każdy z nas definiuje po swojemu, a do tego tę definicję też nie są stałe

Samych satysfakcjonujących przygód życzę

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Seks Praktykant
To z mojej strony dopowiem że chyba Ameryki nie odkryje, musi mi się podobać charakterem i wyglądem, czyli taki standart raczej.
Ale dochodzi jedna sprawa, mianowicie nie jestem palaczem i nie mógłbym się całować z palaczką, raz tak zrobiłem i po pocałunku nie mogłem się pozbyć tego smaku, dramat.

Mężczyzna

Pit87

Cichy Podglądacz
U większości kobiet jestem w stanie znaleźć cechy, które są pociągające.
Jeśli chodzi o wygląd to mam taką zasadę, że obwód klatki piersiowej musi być większy niż obwód w pasie (uważam, że zdrowy facet też powinien tak mieć) . Obwód w biodrach też powinien być widocznie większy od tego w pasie. Na szerokość bioder nie ma się wpływu, ale na mięśnie pośladkowe już tak.
Charakter, zachowanie, inteligencja, nie powinna zniechęcać.
Kokieteria jest bardzo mile widziana.

Mężczyzna

goniec

Cichy Podglądacz
3/10 odpada, nie jestem desperatem i nie wkładam gdzie popadnie. Nawet (albo zwłaszcza) po alkoholu - bardziej przeszkadza niż w czymkolwiek pomaga.

Ale mocno podniecają mnie bardzo wysokie kobiety. Mój fetysz w tym względzie troszkę zelżał, ale do tej pory jak widzę wysoką kobietę to świecą mi się oczka. A jak jest wyższa ode mnie to w głowie mam minę zakochanego kundla 🤣

Cała reszta to kwestia indywidualnych cech wyglądu, które albo dają przyjemna dla mnie spójną całość, albo nie. Choć przy dyskusji "blondynki vs brunetki" częściej mi bliżej do brunetek. Rude? Baaardzo rzadko.

Ale...

Najgorsze co może być to ideał fizyczny kobiety z pustka między uszami. Nic nie działa na mnie bardziej aseksualnie jak głupota i niska inteligencja...