• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lizanie swojej spermy

Wheel

Cichy Podglądacz
Hej!
Ostatnio po masturbacji jak już się spuściłem wpadł mi do głowy pewien pomysł a mianowicie postanowiłem skosztować jak smakuje moja sperma :D w sumie to całkiem mi posmakowała i chyba będę to robił częściej. Chciałbym się zapytać panów czy tez tak robicie oraz pan jak się na coś takiego zapatrujecie, co o tym sadzicie?

Pozdrawiam :*

Angel69

Nowicjusz
Pomysł pewnie w okresie dojrzewania, każdemu przyszedł do głowy, większość pewnie spróbowała, jednak sądze, że skończyło się na jednym razie... ew paru. Robienie tego ciągle wg mnie jest CO NAJMNIEJ dziwne ;)
Ale kto co lubi, myślę że jak będziesz miał stałą partnerkę to ci przejdzie i ona się tym zajmie :p

A

Anika

Guest
myślę że jak będziesz miał stałą partnerkę to ci przejdzie i ona się tym zajmie
Zajmie się, zajmie...
Złapie za krawat i pociągnie za sobą do salonu, tam rozepnie rozporek i zacznie lizać i ssać jajeczka; po chwili każe usiąść na kanapie i zabierze się za pałkę, ostro lub delikatnie - zależy co lubi - aż do samego wytrysku, oczywiście w usta.
A potem?
Potem znowu złapie za krawacik, przyciągnie do siebie i da buziaka z języczkiem, oddając spermę właścicielowi. "Łykaj kochanie, łykaj" powie na sam koniec i zaciśnie palce na jajkach, żeby wiedział co będzie jak nie połknie...

Angel69, wiem, że nie o ten rodzaj zajęcia ci chodziło, no ale bywa i tak :)

tomas25

Cichy Podglądacz
Zajmie się, zajmie...
Złapie za krawat i pociągnie za sobą do salonu, tam rozepnie rozporek i zacznie lizać i ssać jajeczka; po chwili każe usiąść na kanapie i zabierze się za pałkę, ostro lub delikatnie - zależy co lubi - aż do samego wytrysku, oczywiście w usta.
A potem?
Potem znowu złapie za krawacik, przyciągnie do siebie i da buziaka z języczkiem, oddając spermę właścicielowi. "Łykaj kochanie, łykaj" powie na sam koniec i zaciśnie palce na jajkach, żeby wiedział co będzie jak nie połknie...

Angel69, wiem, że nie o ten rodzaj zajęcia ci chodziło, no ale bywa i tak :)

Bo czasami to kobieta ma jaja :]

L

lickoneg

Guest
Uwielbiam obciągać i ssać spermę swojemu facetowi hehehe mniam

Gdybyś przeczytała uważniej temat wątku to byś zauważyła, że chodzi o lizanie SWOJEJ spermy. Zakładam, że Twój organizm jej nie produkuje.

Co do mnie - chyba kiedyś spróbowałem, ale to było milion lat temu. Jak dla mnie niesmaczne....

Odnośnie powyższych zarzutów, że mężczyźni mają mieć odwagę samemu spróbować skoro chcą by partnerki połykały...
Po pierwsze - nie zmuszam partnerek by połykały. Jeśli chcą to to robią.
Po drugie - jestem hetero. Męskie wydzieliny mnie nie interesują - nawet moje własne. Smakuje mi (i rajcuje mnie) śluz kobiety.