• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lizanie swojej spermy

Mężczyzna

seattle

Podrywacz
Nie raz próbowałem swojej spermy i szału nie ma, lecz z jeżeli by kobieta chciał to bym chętnie ją z niej zlizal :)

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Witam.

Ja próbowałem wielokrotnie. W sumie w smaku nie jest bardzo smaczna, w zapachu kiepska, choć na świeżo lepsza niż po czasiem. Bardzo mnie podnieca strzelanie sobie w usta, albo zlizywanie z rąk. Choć przyznam, że najczęściej jak przed masturbacja mam ochotę na spermę, to po orgazmie ta ochota przechodzi.

Wracając do smaku i zapachu, to z czasem coraz lepiej jedno i drugie się kojarzy i dzięki temu łatwiej wchodzi.

Raz też się zdarzyło przejąć ejakulat z ust żony, gdy pierwszy raz strzeliłem jej w usta, ale więcej tego nie powtórzyliśmy, bo jej się zbiera na wymioty od spermy w ustach :-( Nie mam o to do niej pretensji, bo wiem, że próbowała, a lizać i mnie ssać lubi.

Nieraz specjalnie zjadam spermę z ręki trochę z musu, bo walę w jakimś miejscu, gdzie nie mam co z tym zrobić, podłogi brudzić nie wypada, a wolę zjeść, niż brudzić sobie ubranie, dość higieniczne rozwiazanie. Ręce i tak wypada potem umyć ;-)

Pozdrawiam

daawidek26

Cichy Podglądacz
ja lubię takie zabawy... chyba zawsze po seksie, obojętne jakim, przytulam się z partnerką i jeszcze parę minut się całujemy, więc jeśli dziewczyna która ssała mi fiuta aż do samego końca chce mnie pocałować a w ustach ma calutką spermę co do kropelki, to też ją mocno przytulam, wkładam język do ust i całujemy się wspólnie łykając spermę.
Za pierwszym razem czułem lekkie obrzydzenie, ale jak już spróbowałem to spodobało mi się bo było to coś nowego. Z czasem próbowałem innych rzeczy, które teraz już są częścią każdego stosunku tak jak gra wstępna czy pieszczoty.
Zlizywałem już z brzucha, z piersi, z twarzy, jak wypływała z cipki.
Jak bzykam na pieska to czasami nie kończę w cipce tylko spuszczam się na tyłek i go wylizuje.
Chciałbym kiedyś wsadzić język do rozwartej po analu dupki i zlizać wypływającą spermę ale puki co to jeszcze nie mój level :)

Ostatnia edycja:

tom40

Nowicjusz
chce sprobowac wlasnej spermy i niektorzy pisza ze strzal w usta a czy ktos probowal spuscic sie na dlon potem ja zlizac czy chociasz czesciowo?mam niejednokrotnie ogromna chec a co po strzale wacham sie i nie mam odwagi.cchialbym sie przelamac.

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Tom, strzelałem sobie w usta, chyba najprzyjemniejsza forma samoprobowabia ;-) No może z ust partnerki jeszcze przyjemniejsza :)

Lizałem też z ręki, brałem na palec z brzucha.

Faktycznie po orgazmie, ochota na spermę trochę przechodzi, ale jak chce posprzątać, to sprzątam. Dlatego najlepiej się spuścić prosto do ust jeżeli masz z tym kłopoty.

Ja osobiście nie muszę się przełamywać z po prostu albo to robię, albo nie.

Pozdrawiam

tom40

Nowicjusz
dzieki <tpo> chcialem sprobowac do ust ale trafilem na pol buzi i rozmazalem sperme czesc trafila do ust smakowala,po jakims czasie znowu chcialem sprobowac i sprobowalem calosc spuscilem sie do szklanki i to odrazu lyknelem i smak moze byc,chyba sprobuje ponownie moze nawet dzis wieczorkiem?

• Like
Reactions: tpo
P

Pico

Guest
Mi się czasem zdarza całość zbierać po masturbacji. I oczywiście po finiszu w ustach partnerki normalnie sie całować i wspólnie smakować tego co sie nazbierało

TOMULEK94

Cichy Podglądacz
Moja była partnerka tuż po lodziku dawała mi namiętnego całusa więc niejako byłem zmuszony próbować swoją spermę 🙂 ale ten smak trochę nie dla mnie