• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lizanie odbytu

Mężczyzna

Souro

Cichy Podglądacz
W moim przypadku akurat ja i moja dziewczyna to lubi czsem się tak bawimy liżemy sobie dupska na wzajem

Mężczyzna

Nurek69

Cichy Podglądacz
Uwielbiamy z moją partnerką odkrywać swoją bliskość i mamy w tym swój wyjątkowy rytuał. Ja po prostu kocham lizać jej drugą dziurkę, a ona uwielbia to przyjmować to pieszczota, która kręci nas oboje najbardziej na świecie.
Zaczynamy od czułego dotyku łechtaczki, a kiedy moja Kocica jest już rozgrzana, łączę masaż cipeczki , dociskam i pieszczę wzgórek łonowy i językiem zaczynam zabawę z jej dupeczką. To właśnie wtedy przeżywa swoje najsilniejsze orgazmy. Choć pełnej penetracji jeszcze nie było, to powolne odkrywanie tych rejonów za pomocą palców czy zabawek z każdym dniem nakręca nas coraz mocniej i widzę jak ona dostaje najlepsze orgazmy .

Mężczyzna

coeen

Cichy Podglądacz
Podoba mi się jak mój mi liże dupę, czasami mi aż dreszcze przechodzą ale to raczej dla tego że odbyt uważam za bardziej intymne miejsce niż samą cipkę
Również lubię pieścić tę okolicę i uważam jak Ty - bardziej intymne. Według mnie partner który robi coś takiego, i kobieta jęczy podczas tego to połączenie emocjonalne między nimi jest mega większe. W końcu trzeba poznawać co sprawia nam bodźce przyjemności, i to widzimy :)