Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Moja nie przepada za lizaniem jej dupki. Ale też ja to nakręca. Wiem też że miałaby mega odlot gdyby siadła na kutasie a ktoś inny lizalby jej w tym czasie dziurkę. Fantazja taka bardzo ja kręci. Ale to fantazja póki co tylko.
Czasem zahaczę języczkiem o dziurkę mojego męża, ale bardziej dlatego, że on to lubi niż mi sprawia to przyjemność. Ja nie lubię lizać, ale kocham być lizana. Trochę samolubna jestem w tej kwestii, ale jakbym mogła to bym usiadła facetowi na twarzy i cały dzień nie schodziła, tylko się przesuwała - raz cipka, raz dupcia.
Ja językiem to jeszcze nie lizałam mężowi ale bawię się paluszkami może jeszcze nie dojrzałam do tego ale siadam okrakiem na jego twarzy a on liże aż doprowadzi mnie do orgazmu, kończę w tej pozycji na jego twarzy, widok jego twarzy boski , wymaga osuszenia
Ja językiem to jeszcze nie lizałam mężowi ale bawię się paluszkami może jeszcze nie dojrzałam do tego ale siadam okrakiem na jego twarzy a on liże aż doprowadzi mnie do orgazmu, kończę w tej pozycji na jego twarzy, widok jego twarzy boski , wymaga osuszenia
Czyli wychodzi, że odbyt łatwiej obsłużyć niż cipke z jej przyległościami
Czego to się człowiek na tym forum może dowiedzieć, a n wiedzę medyczną poszerzyć
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.