• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lizanie odbytu

Mężczyzna

Reaper1988

Nowicjusz
Zgadzam się z przedmówcami: nie ma co generalizować, bo to kwestia indywidualnych preferencji... Żadna z pań Tobie nie odpowie, czemu Twoja żona/partnerka nie chce Tobie lizać odbytu.

Z moją dziewczyną jest tak, że jak się bawimy, nie waha się wkładać języka w odbyt. Później chcę więcej, jest coraz bardziej zachłanna.

Rimming poznaliśmy/odkryliśmy razem, w zasadzie całkiem niedawno. Nigdy wcześniej nie praktykowaliśmy takiej formy zabawy. Ale, jak już się zaczęło, przyznała, że lizanie mnie, daje jej ogromną satysfakcję i przyjemność... Gdy wsunąłem jej palce w cipkę, sam się o tym przekonałem.

D4iki

Cichy Podglądacz
W moim związku wygląda to zaś tak , że ja uwielbiam robić rimming a partnerka nie lubi jak się tam dobieram , więc nie robię , w drugą stronę to przy lodziku paluszek czy dwa w dziurce czasami wylądował ale języka tak nisko nigdy nie próbowała a ja nie naciskam

Kobieta

Agness

Podrywacz
Czasem zahaczę języczkiem o dziurkę mojego męża, ale bardziej dlatego, że on to lubi niż mi sprawia to przyjemność. Ja nie lubię lizać, ale kocham być lizana. Trochę samolubna jestem w tej kwestii, ale jakbym mogła to bym usiadła facetowi na twarzy i cały dzień nie schodziła, tylko się przesuwała - raz cipka, raz dupcia. :D

Mężczyzna

Mineton

Nowicjusz
Czasem zahaczę języczkiem o dziurkę mojego męża, ale bardziej dlatego, że on to lubi niż mi sprawia to przyjemność. Ja nie lubię lizać, ale kocham być lizana. Trochę samolubna jestem w tej kwestii, ale jakbym mogła to bym usiadła facetowi na twarzy i cały dzień nie schodziła, tylko się przesuwała - raz cipka, raz dupcia. :D
Zgłaszam się na ochotnika😃😘

Mężczyzna

piesek

Seks Praktykant
Sipmly the Best!! Mogę przyjść, na kolanach, do Ciebie i błagać o Twój tyłek? 😜 😀 😍 ☺️ 😃 😜

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Ja uwielbiam lizać obie dziurki. Uwielbiam zagłębiać w nich język na taką głębokość jak tylko dam radę. Mógłbym to robić godzinami, a jeszcze w pozycji z kobietą na górze ( normalnie trochę szyja boli😀) to jest moje marzenie. Bardzo fajnie jest podłożyć poduszkę i unieść tyłek nieco wyżej. Wtedy i pozycja wygodniejsza i widok piękny i dziurki bardziej otwarte na przywitanie mojego języczka.

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Wspaniałe uczucie. Miałem, poprzednia kochanka to robiła. Niesamowite wrażenia chłodu, gdy mokry język zostawia tam ślinę. Wczoraj zrobiłem to obecnej kochance. Bardzo to przeżywała. Wręcz stan przed orgazmowy. Nie oczekuję, by robiła mi to samo. Nigdy o tym nie rozmawialiśmy. Jakoś nie chcę na razie. Mam wszystko inne, jest chętna na wszelkie zabawy, i wiem że będzie chętna. Więc niech to zostanie na później dla urozmaicenia.

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Nowicjusz
Mógłbym tylko te praktyki mieć w życiu! Lizać odbyt kobiecie i dawać mój do wielogodzinnego wylizywanie i też, jak wyżej padło już.. mógłbym dosiąść rowem pupy twarz kobiety i nie schodzić cały dzień, podobnie można robić mi! coś wspaniałego

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Nowicjusz
Ja uwielbiam jak ktoś liże mi tą dziurkę, ale ja też nie mam problemu żeby komuś wylizać 😀
Dla mnie jedyna piękna opcja bycia z kimś. Żyć razem, przeżywać wzloty i upadki oraz właśnie dawać sobie regularne, stałe wylizywanie odbytów. Pełna bliskość dwóch osób i dwóch ciał. bez tabu