Witamy wszystkich i chcielibyśmy zapytać panie czy lubicie lizac rowek partnerowi i robić masaż prostaty ? P.s. mój mąż to uwielbia a ja lubię mu to robić. Pozdrawiamy
Może kiedyś się przełamie i poliże , trzymamy kciukiMoją aktualną dziewczynę brzydzi niestety wszytko związane z analem, mimo że mocno dbam o czystość i higienę w tym rejonie
A lubisz o tym rozmawiać z innymi ludźmi jak to robią i jak lubiąKocham!
wystarczy wiedzieć gdzie szukać takich kobietKurde kolejna, a ja trafiam na same negatywnie nastawione
Jedna tylko dziewczyna miała fetysz wsadzania mi tam wszystkiego co miała pod ręką hah
nie mam z tym problemuA lubisz o tym rozmawiać z innymi ludźmi jak to robią i jak lubią
W takim razie gdybyś miała ochotę porozmawiać na ten temat to ja jestem chętny nawet teraznie mam z tym problemu
Może znajdź sobie chłopaka?Moją aktualną dziewczynę brzydzi niestety wszytko związane z analem, mimo że mocno dbam o czystość i higienę w tym rejonie
Jesteś kobietą i jesteś chętny?W takim razie gdybyś miała ochotę porozmawiać na ten temat to ja jestem chętny nawet teraz
Przecież piszą jako paraMoże znajdź sobie chłopaka?
Jesteś kobietą i jesteś chętny?
Wiesz… troszkę to dziwnie wybrzmiało… „czuję się jak gej”…Moja mnie namawia czasem dam ale czuję się jak gej nie mogę się przełamać.
To może zaburzenia
Takim myśleniem sam sobie odbierasz wiele przyjemności na własne życzenie. Na dodatek jeśli robi to kobieta to już totalnie nie rozumiem tego rozumowania. Twoja strata.Moja mnie namawia czasem dam ale czuję się jak gej nie mogę się przełamać.
I to jest właściwe podejście do tematu.Takim myśleniem sam sobie odbierasz wiele przyjemności na własne życzenie. Na dodatek jeśli robi to kobieta to już totalnie nie rozumiem tego rozumowania. Twoja strata.
Skoro się tak czujesz, to widocznie masz w sobie jakiś procent gejozy, pora zacząć się akceptować. U mnie to tak wyglądało, że z pierwszą partnerką w ogóle jakaś niska otwartośc [moja] na różne rzeczy, w tym na analne akcje jakiegokolwiek typu. Z drugą - nieśmiało, ale nie chciałem, żeby poznała mnie od dupy strony xD jakoś mi to nie pasowało w moich układach z kobietami, musiałem czuć się zawsze w łóżku superdominujący. Aktualnie chciałbym mieć jak już to taką partnerkę, żeby nie przejmować się przy niej rólkami i pierdołami, robić to, co jest frajdą dla obu stron itd.Moja mnie namawia czasem dam ale czuję się jak gej nie mogę się przełamać.
a ty jej robisz rimming ? Lubi mieć język w tyłku ? Lubi anal ? Spuszczanie się w pupie ? Zatyczki, Plugi, kuleczki ?Moją aktualną dziewczynę brzydzi niestety wszytko związane z analem, mimo że mocno dbam o czystość i higienę w tym rejonie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
L | Lizanie anusa faceta plus paluszek | Pierwszy raz | 17 | |
Lizanie mokrej cipki | Fetysze i perwersje | 5 | ||
M | Lizanie | Seks | 4 | |
R | Lizanie | Fetysze i perwersje | 3 | |
P | Lizanie spermy z cipki zony po kochanku. | Fetysze i perwersje | 36 |