• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lewatywa w roli głównej, wstęp do seksu.

Mężczyzna

Rossan

Cichy Podglądacz
Ja też tak robiłem wiele razy. Jestem fanem lewatywy od lat :) ja często po prostu słuchawkę wcześniej umytą przyciskam mocno do zwieracza pupy i woda pod ciśnieniem lekkim ze słuchawki wpycha się do pupy. Swoją drogą bardzo przyjemne uczucie
Tylko trzeba uważać by nie przesadzić z ilością wody bo jeszcze górą wyjdzie

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Nowicjusz
Przecież nikt nie leje litów a odkręcenie słuchawki to najprostszy sposób, ja po dwójce prawie zawsze przepłukuje odbyt a wiesz co mąż wymyśli a wpadki nikt nie chce 😁
Noo z tym nikt nie chce to nie zawsze tak ;)
Ja np. jako fetyszysta kupy, preferuję, by pupa była naturalna, bez celowego mycia, a nawet może być pełna ;> ale to dla koneserów tematu

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Nowicjusz
Ja tak niestety nie potrafię, ale czy wtedy woda by zbyt wolno wpływała?
nie, skąd że :) nawet dłuższe, ale wolniejsze wpuszczanie wody to na plus :) więc trzeba próbować i wolniej i nieco szybciej i potestować. Natomiast czy nie wpływała by zbyt wolno? no skąd że!! przecież popatrz, jakie ciśnienie jest ze słuchawki prysznicowej. Bardzo mocne właśnie!! i wpuszczając wodę ze słuchawki, strumień i tak warto ustawić nieco słabiej, a na początku swojej przygody nawet bardzo słabo i NAJWAŻNIEJSZE > słuchać swojego organizmu :) po prostu ;) nie robić nic wbrew ciału swemu i na siłę