• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Lewatywa w roli głównej, wstęp do seksu.

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
Przed analem zawsze. Używam na zmianę i gruszki i nakładki na węża - obie rzeczy uważam za warte polecenia - z jednym zastrzeżeniem - o ile w gruszce można samemu kontrolować ilość wody i strumień o tyle już z nakładką trzeba być gotowy na manipulację kranem + nakładką którą się wkłada w odbyt - ale po pewnym czasie nie stanowi to już problemu ;)

lub najzwyklejsza gruszka:

Kobieta

Amber

Cichy Podglądacz
Ja uwielbiam lewatywę. Szczególnie głęboką lewatywę. Czasami sobie robię.
Raz przyjęłam w siebie 3 litry i myślałam że mnie rozsadzi. Podniecenie i ból w jednym.

Zbiornik z płynem tak 2 metry nad ziemią, rurka i wtyk do pupy. Nic więcej nie potrzeba.
Tylko ręką zaginam wąż żeby kontrolować szybkość i ilość wlewu. Jak się robi wolno więcej wejdzie.
Uwielbiam czuć wlewającą się wodę , ale jak wjedzie za dużo to boli !!!!.

Mężczyzna

jerzy55

Podrywacz
Raz przyjęłam w siebie 3 litry i myślałam że mnie rozsadzi. Podniecenie i ból w jednym.

Zbiornik z płynem tak 2 metry nad ziemią, rurka i wtyk do pupy. Nic więcej nie potrzeba.
Tylko ręką zaginam wąż żeby kontrolować szybkość i ilość wlewu. Jak się robi wolno więcej wejdzie.
Ja wyłącznie używam gruszki

Mężczyzna

Parasit

Seks Praktykant
Czekamy z niecierpliwością
Piszecie jakie to fajne uczucie jak wchodzi widać i wypełnia... no a jak się czujecie jak ona znajduje już wyjście? Duża siła rażenia i brudno dokoła czy idzie ogarnąć także poza kibelkiem?

Mężczyzna

PrzemoSub

Cichy Podglądacz

Hej, podziwiam za zmieszczenie 3 litrów, narazie wydaje się to niewykonalne 🫣

Mężczyzna

artuartu822

Podrywacz

Widzę że masz doświadczenie. Intymna sprawa, ale chętnie komus wprawionemu oddal bym swoją pupę do tego zabiegu. A potem czysta i gotowa chetna do dalszej penetracji np strapon'em.

Mężczyzna

bolec0111

Cichy Podglądacz
Kocham fisting,ogromne dilda,zatyczki analne i generalnie wszystko czym mogę rozepchac swoją dupę do granic możliwości.
Ale żeby się tak bawić to głęboka lewatywa jest niezbędne.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry