Mylisz się - już trzy brzydkie ci napisały, że wybrzydzająBrzydsze dziewczyny mają więcej seksu bo nie wybrzydzają i nie czekają na szejka z dubaju tylko idą z przeciętnym Kowalskim i mają regularny seks bo im zależy żeby kowalski został.

Mylisz się - już trzy brzydkie ci napisały, że wybrzydzająBrzydsze dziewczyny mają więcej seksu bo nie wybrzydzają i nie czekają na szejka z dubaju tylko idą z przeciętnym Kowalskim i mają regularny seks bo im zależy żeby kowalski został.
Swięta, ja 3 dni nie wytrzymamCzesc czy możliwe żeby ładna laska nie uprawiala 3 lata seksu ?
wzruszyła mnie Twoja historia, ale nie pomogęJesteś dla mnie bardziej aseksualny niż @PrzemoHarp a to coś znaczy
Jeśli to pomoże abyś się ode mnie odczepił, to zrobię co tylko trzebawzruszyła mnie Twoja historia, ale nie pomogędaj sobie więcej luzu i dystansu powinno pomóc
![]()
![]()
![]()
ja cię nie zaczepiam, zejdź na ziemię, nie zamierzam być twoim terapeutą - musisz sobie sama radzić i nie cytuj moich postów, to nie będę ci odpowiadał - tak czuję się w obowiązku, zawsze lubiłem pomagać ludziomJeśli to pomoże abyś się ode mnie odczepił, to zrobię co tylko trzeba
Bo kobieta chce być piękna, ale bez mówienia jej tegoja cię nie zaczepiam, zejdź na ziemię, nie zamierzam być twoim terapeutą - musisz sobie sama radzić i nie cytuj moich postów, to nie będę ci odpowiadał - tak czuję się w obowiązku, zawsze lubiłem pomagać ludziom![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nie jestem brzydka tylko nieładna [czyt. przeciętna / nienachalna z urody]Mylisz się - już trzy brzydkie ci napisały, że wybrzydzają![]()
Taaa, a chłopaki z forum nawet tych, co to nie mają wymgań nie mogą sobą zainteresować. Pewnie dlatego, że to są jednak piękne kobiety, które tutaj udają brzydkie kaczątka i w trakcie z nich wychodzi ta wyniosłość i wymagania.Brzydsze dziewczyny mają więcej seksu bo nie wybrzydzają i nie czekają na szejka z dubaju tylko idą z przeciętnym Kowalskim i mają regularny seks bo im zależy żeby kowalski został.
Miałem przyjemną znajomość z taką "przeciętną" ( bardziej trafne jest określenie " nieoczywista" lub " ukryta" uroda )To bardzo piękne wspomnienia. Było u niej takie coś że jak pozbawiłem jej ubrań jej uroda nagle rosła, miała też fajny charakter, i czułem się przy niej wyjatkowo. Kiedy brałem ją w ramiona jej oczy robiły się takie śliczne że nie potrafiłem jej niczego odmówić. W łóżku zmieniała się w demona. Faktycznie na co dzień mało kto zwracał na nią uwagęJa nie jestem brzydka tylko nieładna [czyt. przeciętna / nienachalna z urody]Zasadniczo nie wybrzydzam. Libido mam w huk wysokie, a nie uprawiałam seksu bo kto mi zabroni
![]()
Nie ma żadnej korelacji między wyglądem a wybrednością - wybredność lub jej brak tkwi wyłącznie w głowie.Brzydsze dziewczyny mają więcej seksu bo nie wybrzydzają
Brzmi jakby znajomo... Ale nie mnie to oceniaćMiałem przyjemną znajomość z taką "przeciętną" ( bardziej trafne jest określenie " nieoczywista" lub " ukryta" uroda )To bardzo piękne wspomnienia. Było u niej takie coś że jak pozbawiłem jej ubrań jej uroda nagle rosła, miała też fajny charakter, i czułem się przy niej wyjatkowo. Kiedy brałem ją w ramiona jej oczy robiły się takie śliczne że nie potrafiłem jej niczego odmówić. W łóżku zmieniała się w demona. Faktycznie na co dzień mało kto zwracał na nią uwagę
Osobiście uważam, że kazdy facet powinien posmakować takiej " przeciętnej "
To są takie perełki które w ciszy czekaja na odkrycie
Jest i to oczywista: im lepiej wyglądają, tym bardziej wybrzydzająNie ma żadnej korelacji między wyglądem a wybrednością - wybredność lub jej brak tkwi wyłącznie w głowie.
A te brzydkie starają się najbardziejJest i to oczywista: im lepiej wyglądają, tym bardziej wybrzydzają
Badań na to nie trzeba
To rzecz naturalna
Nie pisałem nic o brzydkich. Nie Marcinuj mi tuA te brzydkie starają się najbardziej![]()
Czyli same są Sobie winneNie pisałem nic o brzydkich. Nie Marcinuj mi tu
Nie ma brzydkich dziewczyn, są tylko te co nie mają czasu "zadbać" o siebie
W wątku złożyły wyczerpujące wyjaśnienia i to wystarczyCzyli same są Sobie winne![]()
Te brzydkie mają wyjebane i też wybrzydzają, bo mają jakieś swoje zasadyA te brzydkie starają się najbardziej![]()
A tak sobie podąże... A co mi tam...Nie pisałem nic o brzydkich. Nie Marcinuj mi tu
Nie ma brzydkich dziewczyn, są tylko te co nie mają czasu "zadbać" o siebie
Nie muszę dużo myśleć. Wystarczy, że się rozejrzę po okolicy i widzę objuczone zakupami, biegnące z pracy i do pracy itd.,itd. szkoda naftyA tak sobie podąże... A co mi tam...A jak myślisz skąd ten brak czasu wynika?
![]()