• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ladies and Gentlemen! Odpowiedzi

Kobieta

Ta_Ola

Cichy Podglądacz
A jaka była Twoja, co czułeś, czy wywołało to w Tobie jakieś emocje. Po czasie, jak to odbierasz, jest Ci z tym trudno? Odczuwasz teraz lęk w kontaktach, czy zauważasz objawy somnifobii.
Jesteś bardzo odważnym mężczyzną, szanuję to i jestem z Ciebie dumna, że nie boisz się zmierzyć ze złym doświadczeniem i przeżyciem. Myślę, że to dobry pierwszy krok by to przepracować i uporać się z tym.

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
A co bys wolal ?
uuu-trudne-pytanie.jpg

Kobieta

Ellena

Podrywacz
A jaka była Twoja, co czułeś, czy wywołało to w Tobie jakieś emocje. Po czasie, jak to odbierasz, jest Ci z tym trudno? Odczuwasz teraz lęk w kontaktach, czy zauważasz objawy somnifobii.
Jesteś bardzo odważnym mężczyzną, szanuję to i jestem z Ciebie dumna, że nie boisz się zmierzyć ze złym doświadczeniem i przeżyciem. Myślę, że to dobry pierwszy krok by to przepracować i uporać się z tym.
A mówiłam Ci, że tu o kochanka łatwo i pacjentów można napędzić.

Mężczyzna

BambikUniBi

Seks Praktykant
Ja zacząłem ruchać dalej 🫵
Nie jest mi z tym trudno. Trudności bywały wejść u niektórych partnerek w dupcie nie kiedy już człowieka frustracja ogarniała 🫣

Kobieta

Ta_Ola

Cichy Podglądacz
Ja zacząłem ruchać dalej 🫵
Nie jest mi z tym trudno. Trudności bywały wejść u niektórych partnerek w dupcie nie kiedy już człowieka frustracja ogarniała 🫣
Rozumiem, Ty jesteś stroną aktywną, cudownie, że sprecyzowałeś. Nie myślałeś jednak by budzić partnerki przed penetracją, rozumiem, że buduje to Twój instynkt zdobywcy, ale myślę, że warto jednak by druga strona nie spała w trakcie. Zwiększy to szanse na jakąś głębszą relację, no chyba, że nie pozwalają na to zastosowane środki zwiotczające.

Kobieta

Ta_Ola

Cichy Podglądacz
Stara, i mądra doktryna społecznoekonomiczna i polityczna stanowi:
"Lepszy swój ptaszek w garstce, niźli cudzy chuj w dupie"
I tego się trzymajmy.
Tak a propos społeczno-ekonomicznych przysłów to chyba to będzie najbliżej forumowych realiów "Bogatym nie jest ten, kto posiada, lecz ten kto daje"
Nawet na śpiocha.🤣

Mężczyzna

BambikUniBi

Seks Praktykant
Rozumiem, Ty jesteś stroną aktywną, cudownie, że sprecyzowałeś. Nie myślałeś jednak by budzić partnerki przed penetracją, rozumiem, że buduje to Twój instynkt zdobywcy, ale myślę, że warto jednak by druga strona nie spała w trakcie. Zwiększy to szanse na jakąś głębszą relację, no chyba, że nie pozwalają na to zastosowane środki zwiotczające.
Piszesz jak boot Ai 🤣
Czytać ze zrozumieniem czy tam jeśli robisz kopiuj wklej ,ale rób to z weryfikacją. Bo stwierdzam iż nie wiesz co wklejasz 🤣