• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ladies and Gentlemen! Odpowiedzi

Kobieta

Ta_Ola

Cichy Podglądacz
A jaka była Twoja, co czułeś, czy wywołało to w Tobie jakieś emocje. Po czasie, jak to odbierasz, jest Ci z tym trudno? Odczuwasz teraz lęk w kontaktach, czy zauważasz objawy somnifobii.
Jesteś bardzo odważnym mężczyzną, szanuję to i jestem z Ciebie dumna, że nie boisz się zmierzyć ze złym doświadczeniem i przeżyciem. Myślę, że to dobry pierwszy krok by to przepracować i uporać się z tym.

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
A co bys wolal ?
uuu-trudne-pytanie.jpg

Kobieta

Ellena

Podrywacz
A jaka była Twoja, co czułeś, czy wywołało to w Tobie jakieś emocje. Po czasie, jak to odbierasz, jest Ci z tym trudno? Odczuwasz teraz lęk w kontaktach, czy zauważasz objawy somnifobii.
Jesteś bardzo odważnym mężczyzną, szanuję to i jestem z Ciebie dumna, że nie boisz się zmierzyć ze złym doświadczeniem i przeżyciem. Myślę, że to dobry pierwszy krok by to przepracować i uporać się z tym.
A mówiłam Ci, że tu o kochanka łatwo i pacjentów można napędzić.