Kazdy juz tu podal swoja liste, wiec nie ma o czym gadac .Wy chyba zboczyliście trochę z wątku głównegoTo nie ten o wielkich kutangach.
No przepraszam, a żeby kogoś porządnie wyruchać to nie jest niezbędna porządna kutanga?Wy chyba zboczyliście trochę z wątku głównegoTo nie ten o wielkich kutangach.
Ja bym powiedzial ze „umiejetnosci “No przepraszam, a żeby kogoś porządnie wyruchać to nie jest niezbędna porządna kutanga?![]()
Odpowiedź zależy od tego jak bardzo dosłownie potraktujemy temat tego wątkuNo przepraszam, a żeby kogoś porządnie wyruchać to nie jest niezbędna porządna kutanga?![]()
Właśnie właśnie, ja jestem żywym przykładem z małym peniskiem, a zostałem wybranyWy chyba zboczyliście trochę z wątku głównegoTo nie ten o wielkich kutangach.
To dobre podsumowanie.Dlatego każdy ma szansę
W tym wątku to akurat Panie ruchają Panów.Z chęcią bym z tego portalu wyruchał kilka razyale brak tutaj kobiet chętnych
![]()
W ogóle czemu jest dział tylko dla kobiet, a nie ma tylko dla facetów? Dyskryminacja w chuj xDZróbcie jakiś wątek dla facetów proszę
Jakby jeszcze cokolwiek mogłoby Was powstrzymać od udzielania się w nimW ogóle czemu jest dział tylko dla kobiet, a nie ma tylko dla facetów? Dyskryminacja w chuj xD
To co innegoJakby jeszcze cokolwiek mogłoby Was powstrzymać od udzielania się w nim![]()
a czmu nie pytasz panów? dyskryminacja! wejde nieproszony jak zwykle.ja chętnie wyruchałbym Emkę,Laurę,Damę Pik,Edytę,Helenę,Justynę.z jedną z nich juz sie spotkałem dwa razy..Moje Drogie, Piękne Panie - pytanie jak w temacie. Którego z Panów na naszym forum byście mówiąc krótko wyruchały?
HahahaSiebie![]()
No proszę, też bym napisała, ale się boję z ogoloną na łyso głową mi nie do twarzyTez bym napisal ale mi admin zakazał bo powiedział, że Panie proszą Panów i se mogę pisać na ścianie.
Prawdziwa kobieta nie "płynie z prądem". To Ona czyni falę@OchydnyRobak, oh, zaraz przecież już go bzykam na co dzień.
W innych realiach;
@Greg II a co tam jak szaleć.....
No proszę, też bym napisała, ale się boję z ogoloną na łyso głową mi nie do twarzy![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Aniołek czy diabeł wcielony, którego wybrać? | Związki | 13 | |
![]() |
Porównywarka płci Lubelskie | Ogłoszenia | 0 | |
T | współlokatorzy różnej płci | Poza tematem | 5 | |
![]() |
Nasi EKS (pytanie do obu płci) | Związki | 135 | |
S | Zwichnięty obraz płci pięknej | Seks | 173 |