Wszystkie sa spoko, tylko nr 2 wyglada jak malo wygodna, nie wiem czy bym dlugo wytrzymala w ten sposob (a juz na pewno nie na krawedzi lozka) ;P
Trojka bardzo przyjemna, czworka tuz za nia, mozna sobie w razie potrzeby nogami przyciagnac faceta i zmusic, by wchodzil glebiej jezorkiem ;D
Ja uwielbiał w różnych, raz taki, raz inaczej, nie mamm ulubionej. Raz w Klasycznej. W 69, której brak tutaj. 69 ona nade mną mnie, albo ja nad nią. Tylko gdy druga dziurka zbyt bardzo daje się czuć, to wolę wtedy te z Nowem w stronę łechtaczki.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.