• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Która pozycja najlepsza do minetki?

Kobieta

Rikke

Dominujący
Wszystkie sa spoko, tylko nr 2 wyglada jak malo wygodna, nie wiem czy bym dlugo wytrzymala w ten sposob (a juz na pewno nie na krawedzi lozka) ;P
Trojka bardzo przyjemna, czworka tuz za nia, mozna sobie w razie potrzeby nogami przyciagnac faceta i zmusic, by wchodzil glebiej jezorkiem ;D

Voronve

Cichy Podglądacz
Pierwsza zdecydowanie najwygodniejsza i dająca jednocześnie największe "pole manewru" ;)

Mi jednak najbardziej podoba się dwójka. Widok jaki się ma wtedy przed oczami bije na głowy każdą inną pozycję z tego obrazka...

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Ja uwielbiał w różnych, raz taki, raz inaczej, nie mamm ulubionej. Raz w Klasycznej. W 69, której brak tutaj. 69 ona nade mną mnie, albo ja nad nią. Tylko gdy druga dziurka zbyt bardzo daje się czuć, to wolę wtedy te z Nowem w stronę łechtaczki.

N

nomitabe

Guest
hmmm ja bym powiedział, że trzeba sobie urozmaicać wrażenia, więc każda z nich na równi :))

D

danick

Guest
Wszystkie są fajne, ale jeżeli wybierać którąś konkretnie to myślę, że 1 i 3