• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto widział waszą żonę lub dziewczyne nago

Kobieta

Agness

Nowicjusz
Mnie widziało już kilkanaście albo i kilkadziesiąt panów nago.
Mnie też kilkudziesięciu Panów w różnych sytuacjach. :)

Kiedyś wystawiłem fotki mojej żony na czeskiej stronie wiec oglądało ją wielu ludzi łącznie z moimi kolegami z pracy ale oni nie wiedzieli, że to moja żona, fajnie było słyszeć ich komentarze.
Podnieciłoby mnie anonimowe zamieszczenie zdjęcia mojej cipki albo cycuszków i posłuchanie komentarzy. Żona wiedziała o tym? :)

Mężczyzna

Kaziczek

Podrywacz
Mnie też kilkudziesięciu Panów w różnych sytuacjach. :)

Podnieciłoby mnie anonimowe zamieszczenie zdjęcia mojej cipki albo cycuszków i posłuchanie komentarzy. Żona wiedziała o tym? :)
Tak wiedziała o tym, razem wybieraliśmy fotki do tej galerii ? A zresztą nie publikowaliśmy fotek z twarzą ani nawet całej jej osoby a tylko fotki jej cipki i cycuszków.

Kobieta

Agness

Nowicjusz
Tak wiedziała o tym, razem wybieraliśmy fotki do tej galerii ? A zresztą nie publikowaliśmy fotek z twarzą ani nawet całej jej osoby a tylko fotki jej cipki i cycuszków.
Bardzo dobre rozwiązanie, moja fotka kiedyś trafiła do sieci przez pewną osobę i natrudziłam się by ją usunąć. Szkód żadnych nie odniosłam z tego powodu (a przynajmniej nie wiadomo mi o nich), ale do tej pory nie wysyłam nikomu takich fotek, bo za dużo głupich i nieodpowiedzialnych ludzi jest na świecie żeby się z kimś podzielić taką fotką. Dlatego bezwzględnie bez twarzy dzielę się zdjęciami.

Żonę pewnie podniecały komentarze które jej zrelacjonowałeś?

Może też tak zrobię... ;)

Mężczyzna

Kaziczek

Podrywacz
Bardzo dobre rozwiązanie, moja fotka kiedyś trafiła do sieci przez pewną osobę i natrudziłam się by ją usunąć. Szkód żadnych nie odniosłam z tego powodu (a przynajmniej nie wiadomo mi o nich), ale do tej pory nie wysyłam nikomu takich fotek, bo za dużo głupich i nieodpowiedzialnych ludzi jest na świecie żeby się z kimś podzielić taką fotką. Dlatego bezwzględnie bez twarzy dzielę się zdjęciami.

Żonę pewnie podniecały komentarze które jej zrelacjonowałeś?

Może też tak zrobię... ;)
Masz rację, ja też nigdy nikomu nie udostępniłem fotek mojej żony z twarzą, to zbyt niebezpieczne choć wydaje się, że jesteśmy anonimowi w scieci to do konca to nie jest prawdą. Tak podobały się a mi tym bardziej jak w pracy z kolegą ogladaliśmy tę stronę i komentował te fotki nieświadomy, że widzi moją żonę.

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Moja kiedyś na wakacjach we Włoszech dała się namówić jednej Niemce na kąpiel nago w morzu. To była oczywiście noc i byliśmy wszyscy dobrze wstawieni. Dziewczyny trochę poniosło i zaczęły się wygłupiać w wodzie. W między czasie plażą przechodziła grupka młodzieży i rozsiedli się obok nas na leżakach. Dziewczyny musiały wyjść nago z morza przy wszystkich. Śmiały się ze wstydu ale szły z gracją. Młodzież zaniemówiła.