Jestem chętny.Kto chce zobaczyć mnie nago tylko na priv.
Jestem chętny.Kto chce zobaczyć mnie nago tylko na priv.
Mogę ci podesłać fotkę mojego małegoKto chce zobaczyć mnie nago tylko na priv.
Ja 🫡Kto chce zobaczyć mnie nago tylko na priv.
sama im wysylala czy ty sie pochwaliles ?: )Kilku moich kolegów widziało moją nagą na zdjęciach. Moja wie którzy i co widzieli.
Ja się pochwaliłem podczas spotkania na komórce lub komputerze.sama im wysylala czy ty sie pochwaliles ?: )
w jej obecności się chwaliłeś czy tylko powiedziałeś jej o tym ? chętnie też bym ją zobaczyłJa się pochwaliłem podczas spotkania na komórce lub komputerze.
dala im czy przypadek ?Moją żonę, oprócz facetow z którymi była w związku, widział jeden jej kolega z pracy i jeden sąsiad z bloku w którym mieszkała.
Kolega z pracy wszedł jej przypadkiem do pokoju jak byli na szkoleniu. A z tym byłym sąsiadem sie bzykali ale tylko "dla sportu".dala im czy przypadek ?
a pochwalil bys sie jej cycuszkami tutaj lub na priv ?Kolega z pracy wszedł jej przypadkiem do pokoju jak byli na szkoleniu. A z tym byłym sąsiadem sie bzykali ale tylko "dla sportu".
Niestety tylko powiedziałem. Nie chce, abym przyniej pokazywał, bo się krępuje.w jej obecności się chwaliłeś czy tylko powiedziałeś jej o tym ? chętnie też bym ją zobaczył
pochwalisz sie nia tu nam wszystkim lub mi na priv ?Niestety tylko powiedziałem. Nie chce, abym przyniej pokazywał, bo się krępuje.
Podeślę ci coś na priva pochwalil bys sie jej cycuszkami tutaj lub na priv
Chyba tutaj nie ma faceta który by nie chciał skorzystać z takiej propozycjiKto chce zobaczyć mnie nago tylko na priv.
a ty lubisz jak cie trzyma za tego cycka ?Brat do dzisiaj lubi za cycka zlapac na zarty albo komentowac moj wyglad, drazni sie ze gruba jestem a ja chudzinka, albo mowi ale masz brzydka dupe, a dupa akurat to moj atut hahaha
Noa ty lubisz jak cie trzyma za tego cycka ?
tez go bylo zlapac pokaz nam te cycuszkiNie powiem ze nie jest fajnie hehehe, moja kuzynka jak zrobila sobie nowe cycuszki w czechach, to je chetnie pokazywala i kazdemu mowila zeby dotknal, to on byl pierwszy do tego a jej raczej nie przeszkadzalo
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Kto ma konto na dz ?? pisac :) | Ogłoszenia | 8 | |
A | Seks foty na snapie,kto chce pisać i wysłać zdjęcia filmiki etc dodawać wiktor24 | Seks fotki i filmy | 1 | |
R | Kto z lubelskiego? | Seks | 3 | |
C | Kto mnie zdominuje ? | Ogłoszenia | 3 | |
N | Kto się teraz masturbuje? | Ogłoszenia | 42 |