Hahaha...Może Panowie stwórzcie kanał na YT żeby każdy mógł odrobinę popodziwiać
Ale że jak? Każdy sobie, czy jeden drugiemu? Uważajcie, bo wyniknie z tego kolejna, wielka "afera końska". Mam nadzieję, że nie jesteście na jakimś zgrupowaniu
Hahaha...Może Panowie stwórzcie kanał na YT żeby każdy mógł odrobinę popodziwiać
Ale że jak? Każdy sobie, czy jeden drugiemu? Uważajcie, bo wyniknie z tego kolejna, wielka "afera końska". Mam nadzieję, że nie jesteście na jakimś zgrupowaniu
Hahaha... Akurat niejednokrotnie pisałem tutaj o stale praktykowanej przeze mnie dwuosobowej masturbacji z moim kumplem więc hahaha nie rozumiem skąd te hahaha głupawe śmieszki.
Hahaha... Akurat niejednokrotnie pisałem tutaj o stale praktykowanej przeze mnie dwuosobowej masturbacji z moim kumplem więc hahaha nie rozumiem skąd te hahaha głupawe śmieszki.
A to sorry. Nie śledzę tak intensywnie tego waszego kanału Zresztą tak dużo osób tu piszę, że te wszystkie niki mi się mieszają. Reaguję tylko na konkretne posty.
A tak bardziej serio.... Weź to na luz...Masturbacja ma być przyjemnym aktem zabawy. Podchodzisz do niej tak serio? Mnie akurat takie wspólne męskie zabawy dziwią, trochę śmieszą, no ale co Cię to obchodzi? Rób/ Róbcie swoje. Bawcie się ptaszkami, tylko sugeruję- nie puszczajcie pawia przy tym, bo to kiepska sytuacja będzie
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.