• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kto się teraz masturbuje?

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Krzysiek i ja pozdrawiamy forumowiczów, zaraz zaczynamy naszą masturbacyjną sesyjkę :)
Hahaha...Może Panowie stwórzcie kanał na YT żeby każdy mógł odrobinę popodziwiać 😁😉
Ale że jak? Każdy sobie, czy jeden drugiemu? 😁😉 Uważajcie, bo wyniknie z tego kolejna, wielka "afera końska". Mam nadzieję, że nie jesteście na jakimś zgrupowaniu 😁😆😆

Mężczyzna

TomaszWroPL

Podrywacz
Hahaha...Może Panowie stwórzcie kanał na YT żeby każdy mógł odrobinę popodziwiać 😁😉
Ale że jak? Każdy sobie, czy jeden drugiemu? 😁😉 Uważajcie, bo wyniknie z tego kolejna, wielka "afera końska". Mam nadzieję, że nie jesteście na jakimś zgrupowaniu 😁😆😆
Hahaha... Akurat niejednokrotnie pisałem tutaj o stale praktykowanej przeze mnie dwuosobowej masturbacji z moim kumplem więc hahaha nie rozumiem skąd te hahaha głupawe śmieszki.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Hahaha... Akurat niejednokrotnie pisałem tutaj o stale praktykowanej przeze mnie dwuosobowej masturbacji z moim kumplem więc hahaha nie rozumiem skąd te hahaha głupawe śmieszki.
A to sorry. Nie śledzę tak intensywnie tego waszego kanału 😁😉 Zresztą tak dużo osób tu piszę, że te wszystkie niki mi się mieszają. Reaguję tylko na konkretne posty.

A tak bardziej serio.... Weź to na luz...Masturbacja ma być przyjemnym aktem zabawy. Podchodzisz do niej tak serio? Mnie akurat takie wspólne męskie zabawy dziwią, trochę śmieszą, no ale co Cię to obchodzi? Rób/ Róbcie swoje. Bawcie się ptaszkami, tylko sugeruję- nie puszczajcie pawia przy tym, bo to kiepska sytuacja będzie 😁😉

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry