He he ja czasem w pracy to zrobię ostatnio często wyjeżdżam w delegację więc moja Pani wysyła mi swoje nagie zdjęcia i filmiki, od razu mi twardnieje i chciał nie chciał idę do wc i przez whatsapp wspólnie to zrobimy.
He he ja czasem w pracy to zrobię ostatnio często wyjeżdżam w delegację więc moja Pani wysyła mi swoje nagie zdjęcia i filmiki, od razu mi twardnieje i chciał nie chciał idę do wc i przez whatsapp wspólnie to zrobimy.
U mnie nie ma takiej opcji, bo robota na miejscu z innymi, więc jestem zmuszony borykać się podczas szychty z pełną amunicją aż do powrotu na chatę, gdzie wspólnie z moją lub sam wystrzelam oba magazynki.
U mnie nie ma takiej opcji, bo robota na miejscu z innymi, więc jestem zmuszony borykać się podczas szychty z pełną amunicją aż do powrotu na chatę, gdzie wspólnie z moją lub sam wystrzelam oba magazynki.
Ja tam na zdrady nie mam czasu ani ochoty a żebym w robocie był chociaż sam na szychcie to jeszcze by dało jakoś radę, ale idź się zabawiać gdy tu z innymi na służbie jesteś. Teraz przez to się nakręciłem jeszcze bardziej, a kaj tam rano...
My nawet nie myślimy o zdradzie super się dopasowaliśmy i oboje mamy podobne upodobania i fantazje. Ja za młodego uwielbiałem się masturbować i tak zostało mi do dziś oczywiście sex wolę bardziej ale oboje lubimy sobie pofiglować sami, a czasem robimy to patrząc na siebie.
My nawet nie myślimy o zdradzie super się dopasowaliśmy i oboje mamy podobne upodobania i fantazje. Ja za młodego uwielbiałem się masturbować i tak zostało mi do dziś oczywiście sex wolę bardziej ale oboje lubimy sobie pofiglować sami, a czasem robimy to patrząc na siebie.
Ja raz wolę bardziej seks, a raz masturbację, więc mam w jakimś tam stopniu zróżnicowane menu. A poza tym rozciągałem się dla zdrowia i kondycji, ale także dla... ehem, przygód. No i coś mi z tego jeszcze zostało: z tej kondychy jak i z tych (chęci) przygód.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.