Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
He he ja czasem w pracy to zrobię ostatnio często wyjeżdżam w delegację więc moja Pani wysyła mi swoje nagie zdjęcia i filmiki, od razu mi twardnieje i chciał nie chciał idę do wc i przez whatsapp wspólnie to zrobimy.
He he ja czasem w pracy to zrobię ostatnio często wyjeżdżam w delegację więc moja Pani wysyła mi swoje nagie zdjęcia i filmiki, od razu mi twardnieje i chciał nie chciał idę do wc i przez whatsapp wspólnie to zrobimy.
U mnie nie ma takiej opcji, bo robota na miejscu z innymi, więc jestem zmuszony borykać się podczas szychty z pełną amunicją aż do powrotu na chatę, gdzie wspólnie z moją lub sam wystrzelam oba magazynki.
U mnie nie ma takiej opcji, bo robota na miejscu z innymi, więc jestem zmuszony borykać się podczas szychty z pełną amunicją aż do powrotu na chatę, gdzie wspólnie z moją lub sam wystrzelam oba magazynki.
Ja tam na zdrady nie mam czasu ani ochoty a żebym w robocie był chociaż sam na szychcie to jeszcze by dało jakoś radę, ale idź się zabawiać gdy tu z innymi na służbie jesteś. Teraz przez to się nakręciłem jeszcze bardziej, a kaj tam rano...
My nawet nie myślimy o zdradzie super się dopasowaliśmy i oboje mamy podobne upodobania i fantazje. Ja za młodego uwielbiałem się masturbować i tak zostało mi do dziś oczywiście sex wolę bardziej ale oboje lubimy sobie pofiglować sami, a czasem robimy to patrząc na siebie.
My nawet nie myślimy o zdradzie super się dopasowaliśmy i oboje mamy podobne upodobania i fantazje. Ja za młodego uwielbiałem się masturbować i tak zostało mi do dziś oczywiście sex wolę bardziej ale oboje lubimy sobie pofiglować sami, a czasem robimy to patrząc na siebie.
Ja raz wolę bardziej seks, a raz masturbację, więc mam w jakimś tam stopniu zróżnicowane menu. A poza tym rozciągałem się dla zdrowia i kondycji, ale także dla... ehem, przygód. No i coś mi z tego jeszcze zostało: z tej kondychy jak i z tych (chęci) przygód.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.