• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Księżniczka na palu

Mężczyzna

Indragor

Biegły Uwodziciel
@Banisteriopsis2
Domyślam się, że niektórzy wolą „mocne uderzenie”, ale „Księżniczka na palu” z założenia miała być taką bardziej romantyczną historią z marzenia sennego. Dlatego w tagach pojawia się stosowne ostrzeżenie :)
Obawiałem się, że zbyt dużo, szczególnie mocnego seksu zabiłoby baśniowość.

Miło, że przeczytałeś :)

Kobieta

SaSy

Podrywacz
@Banisteriopsis2
Domyślam się, że niektórzy wolą „mocne uderzenie”, ale „Księżniczka na palu” z założenia miała być taką bardziej romantyczną historią z marzenia sennego. Dlatego w tagach pojawia się stosowne ostrzeżenie :)

Chętnie przeczytam coś mocniejszego

Kobieta

SaSy

Podrywacz
@Banisteriopsis2

Przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Masz podejście/umiesz się wczuć w sposób myślenia młodego, niedoświadczonego chłopca. Ja mam duże doświadczenie praktyczne z takimi słodziakami. A może wspólnie zaczniemy raczyć bywalców Sex forum opowieścią o przygodach młodziana z doświadczoną nauczycielka😉 Ty pisałbyś partie męskie, ja żeńskie😂

Mężczyzna

Indragor

Biegły Uwodziciel
@SaSy , na razie mam przerwę świąteczną ;) A co później, to się okaże, co mi wpadnie do głowy i czy będę miał czas. A czy to będzie dla bardziej wyrobionych czytelniczek? Hm... nie wiem, to zawsze rzecz gustu ;) I czas pokaże... Ale Twoją sugestię będę miał na uwadze.

Kobieta

SaSy

Podrywacz
@SaSy , na razie mam przerwę świąteczną ;) A co później, to się okaże, co mi wpadnie do głowy i czy będę miał czas. A czy to będzie dla bardziej wyrobionych czytelniczek? Hm... nie wiem, to zawsze rzecz gustu ;) I czas pokaże... Ale Twoją sugestię będę miał na uwadze.
Czekam niecierpliwie. Może coś z mojego ulubionego klimatu, czyli nauczycielka i uczeń. Powiedzmy, że pojechali razem na olimpiadę przedmiotową, teraz wracają pociągiem, ona usiłuje zdjąć walizkę z półki…😉 Tylko bez dziecinnych zwrotów. Please!

Kobieta

SaSy

Podrywacz
Infantylizm, czyli co konkretnie? Jakie sformułowania?
Proszę bardzo. Poniżej przykład:

Wykonywał ruchy frykcyjne między moimi półkulami, a jednocześnie dłońmi je ugniatał.

– O tak… ale wielkie i jędrne doje! Należy im się porządne macanie.

– Och… ależ mocno ściskasz… jesteś tak krzepkim budowlańcem…

– Pewnie niejeden by się teraz spuścił na te twoje balony, ale nie ja, ja mogę bardzo długo bez spustu.

A więc czeka mnie noc pełna wrażeń – pomyślałam – o ile się nie przechwala.

– Od razu wiedziałam, że mam do czynienia z prawdziwym mężczyzną, supermenem! – Chciałam go chwalić nieustannie, łechtanie jego ego, sprawiało mi ogromną przyjemność.

– A żebyś wiedziała! Wygrzmocę cię dziś tak gruntownie, że nie zapomnisz do końca życia.

– Ojej… tak się boję… obawiam się, czy ja wytrzymam tak srogą lekcję… masz tak groźny oręż…”