• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Księżniczka na palu

Mężczyzna

Indragor

Biegły Uwodziciel
@Banisteriopsis2
Domyślam się, że niektórzy wolą „mocne uderzenie”, ale „Księżniczka na palu” z założenia miała być taką bardziej romantyczną historią z marzenia sennego. Dlatego w tagach pojawia się stosowne ostrzeżenie :)
Obawiałem się, że zbyt dużo, szczególnie mocnego seksu zabiłoby baśniowość.

Miło, że przeczytałeś :)

Kobieta

SaSy

Podrywacz
@Banisteriopsis2
Domyślam się, że niektórzy wolą „mocne uderzenie”, ale „Księżniczka na palu” z założenia miała być taką bardziej romantyczną historią z marzenia sennego. Dlatego w tagach pojawia się stosowne ostrzeżenie :)

Chętnie przeczytam coś mocniejszego

Kobieta

SaSy

Podrywacz
@Banisteriopsis2

Przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Masz podejście/umiesz się wczuć w sposób myślenia młodego, niedoświadczonego chłopca. Ja mam duże doświadczenie praktyczne z takimi słodziakami. A może wspólnie zaczniemy raczyć bywalców Sex forum opowieścią o przygodach młodziana z doświadczoną nauczycielka😉 Ty pisałbyś partie męskie, ja żeńskie😂

Mężczyzna

Indragor

Biegły Uwodziciel
@SaSy , na razie mam przerwę świąteczną ;) A co później, to się okaże, co mi wpadnie do głowy i czy będę miał czas. A czy to będzie dla bardziej wyrobionych czytelniczek? Hm... nie wiem, to zawsze rzecz gustu ;) I czas pokaże... Ale Twoją sugestię będę miał na uwadze.

Kobieta

SaSy

Podrywacz
@SaSy , na razie mam przerwę świąteczną ;) A co później, to się okaże, co mi wpadnie do głowy i czy będę miał czas. A czy to będzie dla bardziej wyrobionych czytelniczek? Hm... nie wiem, to zawsze rzecz gustu ;) I czas pokaże... Ale Twoją sugestię będę miał na uwadze.
Czekam niecierpliwie. Może coś z mojego ulubionego klimatu, czyli nauczycielka i uczeń. Powiedzmy, że pojechali razem na olimpiadę przedmiotową, teraz wracają pociągiem, ona usiłuje zdjąć walizkę z półki…😉 Tylko bez dziecinnych zwrotów. Please!

Kobieta

SaSy

Podrywacz
Infantylizm, czyli co konkretnie? Jakie sformułowania?
Proszę bardzo. Poniżej przykład:

Wykonywał ruchy frykcyjne między moimi półkulami, a jednocześnie dłońmi je ugniatał.

– O tak… ale wielkie i jędrne doje! Należy im się porządne macanie.

– Och… ależ mocno ściskasz… jesteś tak krzepkim budowlańcem…

– Pewnie niejeden by się teraz spuścił na te twoje balony, ale nie ja, ja mogę bardzo długo bez spustu.

A więc czeka mnie noc pełna wrażeń – pomyślałam – o ile się nie przechwala.

– Od razu wiedziałam, że mam do czynienia z prawdziwym mężczyzną, supermenem! – Chciałam go chwalić nieustannie, łechtanie jego ego, sprawiało mi ogromną przyjemność.

– A żebyś wiedziała! Wygrzmocę cię dziś tak gruntownie, że nie zapomnisz do końca życia.

– Ojej… tak się boję… obawiam się, czy ja wytrzymam tak srogą lekcję… masz tak groźny oręż…”