Ja uwielbiam taki Styl. Ale wczoraj gdy zobaczyłem kogoś z rodziny to aż mi się gorąco zrobiło. Do tego mi głupio że tak się jej przygladlem. Mam taki fetysz.
Ubrała sukienka taką obcisła czarną. Moim zdaniem była bardzo krótka sięgała jej wyżej jak połowa uda. Do tego czarne rajstopy i kozaki do kolan. Strasznie mi się podobała.
Ubrała sukienka taką obcisła czarną. Moim zdaniem była bardzo krótka sięgała jej wyżej jak połowa uda. Do tego czarne rajstopy i kozaki do kolan. Strasznie mi się podobała.
Każda jest podniecająca. Tylko że dalej nie wiemy kto ubrał taką mini. Każda kobieta jest inna. Jedne noszą krótkie a inne do kostek a inne spodenki. Każdy ubiera co chce i w czym się czuje dobrze. Są kobiety które pokazują dużo aż za dużo a są które nie pokażą nog
Moja żona lubi takie sukienki i spódniczki i często zakłada. Uwielbiam to, szczególnie wtedy gdy sukienka jest rozkloszowana i w takiej się pochyla. Można sporo zobaczyć
Moja żona lubi takie sukienki i spódniczki i często zakłada. Uwielbiam to, szczególnie wtedy gdy sukienka jest rozkloszowana i w takiej się pochyla. Można sporo zobaczyć
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.