• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kręcą was Shemale ?

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
Rzeczywiście, jest to dla mnie coś podniecająco perwersyjnego. Taka shemale z dużymi cyckami, krągłym tyłkiem i dużym fiutem łączy w sobie elementy alfa kobiety i alfa faceta, czyli stanowi przynajmniej teoretycznie ideał obu płci. Każdy zatem mógłby znaleźć przy takiej osobie coś dla siebie 😁
Podobnie jak niektórych tutaj ,podnieca mnie oglądanie seksu takiej shemale z kobietą. To trochę jak oglądanie seksu lesbijskiego, ale zamiast sztucznych dildosów mamy prawdziwe członki.
Czasem nawet obejrzę sobie filmy hentai 3d, gdzie ich mieszane cechy płciowe są bardzo wyolbrzymione, a akcja jest bardzo intensywna.
Podniecają mnie aktywne, dominujące kobiety. W takich filmach postać shemale taka jest, rżnie drugą jak profesjonalny facet jebaka, albo nawet lepiej, co jest niezwykle podniecające.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Kurna napisz jak sie wkleja takie fotki tutaj a nie przez link
Wchodzisz np. na postimg.cc dajesz w rogu Prześlij, wybierasz fotkę, wrzucasz, na dole masz kilka opcji do wyboru, wybierasz "bezpośredni odnośnik", kopiujesz go. I tu pisząc posta wybierasz ikonkę obrazka i wklejasz link. Tyle.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
20230314_161552.jpg
159446_0271ba72736e8f38a64.jpg

Ostatnia edycja:
Kobieta

ZuzannaR

Nowicjusz
Może nietypowo - bo mnie to kręci, a jestem kobietą. Taka lesbijka z penisem :) Mojego męża też zresztą to ciekawi, choć zastrzega że raczej jako obserwator jej i mnie. Problem w tym, że o ile znaleźć transkobietę jest łatwiej (też mnie kręci, nawiasem mówiąc), to shemalka jest chyba niedostępna. Więc nici :-(