• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kręcą was Shemale ?

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
3180606320a5209921.jpg

369d8f884fc9cbe1de.jpg

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Cichy Podglądacz
Ja zawsze byłem fetyszystą pupy najmocniej. Cipka mnie nigdy nie jarała jakoś mega. Jest fajnie minetę strzelić, ale gdybym poznał np. kogoś tak normalnie, np. na apce randkowej. Nie wiedząc, że ma penisa w spodniach, a np. byłaby tak piękna, tak seksowna i uwielbiałbym ją i z wyglądu i charakteru to w momencie, gdy wyjawiłaby mi, że ma penisa ach poszedłbym w to na całego! Nawet włączając w to miłość i związek na stałe :)

Mężczyzna

edging 1

Seks Praktykant
Ja zawsze byłem fetyszystą pupy najmocniej. Cipka mnie nigdy nie jarała jakoś mega. Jest fajnie minetę strzelić, ale gdybym poznał np. kogoś tak normalnie, np. na apce randkowej. Nie wiedząc, że ma penisa w spodniach, a np. byłaby tak piękna, tak seksowna i uwielbiałbym ją i z wyglądu i charakteru to w momencie, gdy wyjawiłaby mi, że ma penisa ach poszedłbym w to na całego! Nawet włączając w to miłość i związek na stałe :)
Tylko wypięty tylek shemle to już nie to samo co kobiecy . Shemle wypięte już tak nie zadziała

Mężczyzna

edging 1

Seks Praktykant
Ale widziałeś na własne oczy czy tak Ci się wydaje? Się tak ciekawie składa, że miałem do czynienia z kilkoma shemale (gdzieś tu pisałem) i tyłeczki jak marzenie. WIększość kobiet dałaby wiele za taką dupkę.
Nie mówię o kształcie tylko że cipki nie ma między pośladkami a to akurat większość facetów najbardziej chyba podnieca