Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Osobiście gdybym miał wybór to od takiej z wielkim kutasem wolałbym taką jak w poście kolegi ShySimpBr000. Kutasek mały, kompaktowy, wszędzie zmieści się w całości.
Osobiście gdybym miał wybór to od takiej z wielkim kutasem wolałbym taką jak w poście kolegi ShySimpBr000. Kutasek mały, kompaktowy, wszędzie zmieści się w całości.
Prawdziwy facet zawsze zadowoli panienkę w łóżku. W tym wypadku trzeba się wypiąć i zacisnąć zęby, a najlepiej się rozluźnić sam mam dużego i kobiety nie miały ze mną problemu, żeby zmieścić mnie analnie, oczywiście przy odpowiednim nakręceniu, więc i ja powinienem przyjąć dużego kutasa od ładnej shemale bez problemu.
Mnie osobiście wizja bycia zerżniętym przez fajną laskę kręci najbardziej, a wielkość jej sprzętu bez znaczenia. Chociaż wizja, że drobna ładna laska ma kutasa większego ode mnie nakręca... i w trakcie zabawy warunek, że pozwoli mi się zerżnąć dopiero, jak wytrzymam rżnięcie mojego tyłka... fajne
Kwestia gustu. Obojętnie co ma pod sukienką, czy w spodniach, to wolę raczej naturalnie ładne, a nie takie za bardzo wypacykowane. Ale rozumiem że z jakiegoś powodu mieści się w dzisiejszych standardach "piękna"
Czasem się zastanawiam, jak wyglądałyby sławne kobiety, gdyby miały penisa. Taka Jennifer Aniston, Agnieszka Włodarczyk, Marta Wierzbicka, Agnieszka Dygant ( Nie wiem czemu, ale wbrew wszystkiemu, podoba mi się odkąd pamiętam)
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.