Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Ta wyżej i w poście Technicznego nr 264 mają jednak zbyt męskie rysy twarzy Przejrzałam trochę internetów i ogólnie nie jest łatwo trafić na taką dopieszczoną, bardzo kobiecą...
Znalazłam aż jedną, która mi sie spodobała
Erotic Ads - Serwis zawiera darmowe ogłoszenia towarzyskie i anonse erotyczne, seks randki. Znajdziesz tu DARMOWE anonse bez żadnych kodów sms, nocne kluby, oferty pracy, striptiz, BDSM itp. Jeżeli szukasz prywatnych anonsów towarzyskich, erotycznych i sex randek z największych polskich miast...
They don't even try to keep their sex noises down - they don't even care if the guests down stairs hear them fucking. Venus shows off just hot she finds this sexy MILF by cumming a massive load on her back!
Ja się trochę boję, że za bardzo mi się spodoba i strap on przestanie wystarczać. A do facetów się nie przekonam nigdy, bo reszta ciała mnie kompletnie nie kręci. I wtedy ciągle o shemale będę myśleć
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.