Czy RWKL badanie odbywa się nago ?
Hahah jest jestTo kategoria wojskowa nie jest na podstawie długości?
W moim przypadku jak byłem na komisji to całkowicie nago to nie było jeśli dobrze pamiętam zostawało się w bieliźnie ale trzeba było pokazać lekarzowi jądra do oględzin za parawanem, natomiast badania odbytu nie byłoCzy RWKL badanie odbywa się nago ?
No i odbytPodobno na komisjach jaja sprawdzają chochlą. Na komisji której byłem tylko bokserki w dół na kilka sekund i koniec. Dla komisji tylko ważne czy masz penisa i jaja.
Oj tak byłoZdjąć majtki, zakasłać, odwrócić się, rozchylic pośladki. Tak było. Legendarne badanie![]()
Ja zdejmowałem za parawanem i kazali kaszlećDla mnie jakieś głupoty pieprzycie? na żadnej z komisji nie zdejmowałem majtek a pamiętał bym takie sceny...🫣
Być może nie mieli takiej chochli, co by się moje jaja zmieściły heh🕵️
Też nie mam pojęciaDo tej pory zastanawia mnie, po co miało służyć rozchylanie pośladków?![]()
A no zaczął się i jeszcze do tego premier ogłosił obowiązkowe nieobowiązkowe ćwiczenia dla chętnychTo chyba teraz jest sezon na komisję wojskowe...
Ale tu juz bez tych badań lekarskich??? Teraz to by musieli jeszcze prostatę zbadaćA no zaczął się i jeszcze do tego premier ogłosił obowiązkowe nieobowiązkowe ćwiczenia dla chętnych![]()
Ja w gaciach nie byłem, byliśmy wszyscy na auli, dopiero za parawanem spodnie i gacie do kostek, koszulkę trzeba było dźwignąć do góry i kaszleć, a potem dupę pokazać i się wypiąćMoże się teraz zasady zmieniły, ale było kulturalnie. W samych gaciach. Każdy w rządku. Pamiętam, jak kazali nam w trojkach wychodzić na salę. Finałem było oczywiście wypijecie się na lekarza za kotarką![]()