I jeszcze trzeba było napletek ściągnąć. O takie to było badanie...
Tego nie pamiętamI jeszcze trzeba było napletek ściągnąć. O takie to było badanie...
Też to pamiętam, zwłaszcza jak zobaczyliśmy atrakcyjną, młodą panią doktor, ale niestety ona była tylko od mierzenia ciśnieniaW każdym razie, wszyscy ekscytowali się tym właśnie badaniem za kotarka.![]()
U nas majty w dół pomachał i tyle - lekarz wojskowyPodobno na komisjach jaja sprawdzają chochlą. Na komisji której byłem tylko bokserki w dół na kilka sekund i koniec. Dla komisji tylko ważne czy masz penisa i jaja.
Ty no żebyś wiedział mojemu ojcu badał jaja, wujkowi i calemu pokoleniu na przestrzeni 50 lat hah U nas w mieścieTen wojskowy lekarz to miał przechlapane![]()
Wierz bądź nie, ale całe miasto na bekę że on najwięcej miał ojców i synówPrzemacane tysiące worków. Przyznałbym Oskara za całokształt. O wrażenia bym nie pytał
![]()
Ofiara własnej ręki i nie tylkoWierz bądź nie, ale całe miasto na bekę że on najwięcej miał ojców i synów![]()
Nie, tam sprawdzali czy masz dwa, jeżeli tak i resta się zgadzala to mogłeś mieć AJa pamiętam, że na komisji lekarz musiał macać, czy jajka podskakują. To decydowało o kategorii![]()
No tylko na komisji jak mam być szczery więcej się nie zdarzyło i dzięki Bogu nie zanosi sięPanowie, przyznajcie, ile razy od komisji wojskowej jakiś lekarz badał wam klejnoty. My się tu ekscytujemy, a tak na prawdę to często było jedyne badanie poniżej pasa dla 40latkow włącznie![]()
Z pewnością uda Ci się znaleźć chetnego, ale z całą pewnością nie będę to ja, hetero 100% - miłego wieczoruNa szczęście, badanie można zrobić samemu.![]()