• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

komisja wojskowa

Mężczyzna

Jumperek

Nowicjusz
Podobno na komisjach jaja sprawdzają chochlą. Na komisji której byłem tylko bokserki w dół na kilka sekund i koniec. Dla komisji tylko ważne czy masz penisa i jaja.

Mężczyzna

yamawaw

Seks Praktykant
Dla mnie jakieś głupoty pieprzycie? na żadnej z komisji nie zdejmowałem majtek a pamiętał bym takie sceny...🫣
Być może nie mieli takiej chochli, co by się moje jaja zmieściły heh 🤣🕵️

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Seks Praktykant
Może się teraz zasady zmieniły, ale było kulturalnie. W samych gaciach. Każdy w rządku. Pamiętam, jak kazali nam w trojkach wychodzić na salę. Finałem było oczywiście wypijecie się na lekarza za kotarką 😆

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Może się teraz zasady zmieniły, ale było kulturalnie. W samych gaciach. Każdy w rządku. Pamiętam, jak kazali nam w trojkach wychodzić na salę. Finałem było oczywiście wypijecie się na lekarza za kotarką 😆
Ja w gaciach nie byłem, byliśmy wszyscy na auli, dopiero za parawanem spodnie i gacie do kostek, koszulkę trzeba było dźwignąć do góry i kaszleć, a potem dupę pokazać i się wypiąć :ROFLMAO:

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry